Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Sport Marius Vizer, românul prieten cu Vladimir Putin, a dat din nou lovitura!

Marius Vizer, românul prieten cu Vladimir Putin, a dat din nou lovitura!

Un articol de: Mirela Ionela Achim - 04 Iun 2021, 15:12
Marius Vizer, românul prieten cu Vladimir Putin, a dat din nou lovitura! foto: washingtonpost.com Sport

Marius Vizer, românul care are şi cetăţenie austriacă, a fost reales în unanimitate, în funcţia de preşedinte al Federaţiei Internaţionale de Judo (IJF), în cadrul Congresului acestei organizaţii, care are sediul la Budapesta.

''Împreună, în următorii patru ani, vom face lucrurile mai bine şi vom susţine şi mai puternic federaţiile naţionale şi continentale'', a subliniat Marius Vizer. ''Cred că prin unitate, încredere şi solidaritate putem ridica judoul la nivelul următor. Asta vom face începând de azi'', a declarat Marius Vizer.

Cel care a fost şi preşedibtele de onoare al Federaţiei Române de Judo se află în funcţie, la IJF, din 2007, iar acum va începe ''dezvoltarea unui nou ciclu care să propulseze judo către noi culmi'', potrivit site-ului forului mondial.

Marius Vizer a mai propus numirea lui Vlad Marinescu în funcţia de director general al IJF, iar nominalizarea a fost ratificată prin aclamaţii. Marinescu, aflat în cadrul IJF din 2003, este din 2020 preşedintele Federaţiei Internaţionale Esports (a sporturilor electronice).

Citeşte mai multe despre:   judo,   Marius Vizer