Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Sport Mașină de lux, cal arab și 10 kilograme de aur pentru medalia de aur: Premiu incredibil pe care îl poate primi un sportiv ce reprezintă România la Olimpiadă

Mașină de lux, cal arab și 10 kilograme de aur pentru medalia de aur: Premiu incredibil pe care îl poate primi un sportiv ce reprezintă România la Olimpiadă

Un articol de: - 09 Aug 2016, 15:37
Mașină de lux, cal arab și 10 kilograme de aur pentru medalia de aur: Premiu incredibil pe care îl poate primi un sportiv ce reprezintă România la Olimpiadă Sport

Albert Saritov, sportivul cecen care concurează pentru România la Jocurile Olimpice de la Rio, are promisă o primă fabuloasă în cazul în care i-a medalia de aur la lupte libere. Președintele regiunii Cecenia, Ramzan Kadyrov, i-a promis luptătorul că îi va oferi pentru triumf: un autoturism de lux, un pursânge arab și 10 kilograme de aur.

Președintele Federației Române de Lupte, Răzvan Pârcălab a povestit pentru GSP cum a ajuns cecenul să concureze pentru lotul olimpic român.

"Saritov şi-a dat seama că n-o să fie selecţionat în lotul de lupte al Rusiei pentru Rio şi a acceptat să concureze pentru România. N-a fost însă uşor să-l convingem. Am ajuns cu Guidea până la preşedintele Ceceniei, Ramzan Kadârov, care a intervenit personal pe lângă Saritov. Kadârov i-a explicat că indiferent pentru ce ţară concurează, o medalie la Rio va reprezenta un extraordinar câştig de imagine pentru ţara respectivă, România în cazul nostru, pentru el ca sportiv şi, nu în ultimul rând, pentru Cecenia, ţara sa de baştină. " a precizat oficialul român.

"Şi Kadyrov i-a făcut şi o promisiune lui Saritov. Asta o ştiu de la băiat şi de la Guidea. I-a promis că dacă ia titlul olimpic îi dă un Mercedes S-Klasse, un cal arab şi 10 kilograme de aur!" a dezvăluit Răzvan Pârcălab despre premiul incredibil promis sportivului.

Promisiunea liderului cecen ar putea deveni realitatea, afirmă președintele Federației de Lupte, care este convins că Saritov va lua o medalie."Eu, Răzvan Pârcălab, garantez că Saritov urcă pe podium la Rio și vă spun cu toată convingerea că are mari șanse la titlul olimpic!" a dat asigurări acesta.

Citeşte mai multe despre:   lupte,   sport