Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Sport Meciul România- Danemarca de duminică, dezbătut în emisiunea "Unșpe Metri". Radu Banciu: "Începe să apară tracul în sufletul națiunii, se joacă cu briceagul pe masă" (VIDEO)

Meciul România- Danemarca de duminică, dezbătut în emisiunea "Unșpe Metri". Radu Banciu: "Începe să apară tracul în sufletul națiunii, se joacă cu briceagul pe masă" (VIDEO)

Un articol de: - 24 Mar 2017, 08:30
Meciul România- Danemarca de duminică, dezbătut în emisiunea "Unșpe Metri". Radu Banciu:  "Începe să apară tracul în sufletul națiunii, se joacă cu briceagul pe masă" (VIDEO) Sport

Radu Banciu și Dan Bâra au dezbătut în ediția în ediția de joi a emisiunii "Unșpe Metri" meciul de duminică din preliminarile Campionatului Mondial dintre România 

"Acest meci rămâne firul conductor, firul roșu al săptămânii, meciul de la Cluj de duminică de la 21:45 România - Danemarca. Evident, orice se poate spune despre acest meci. (...)

Apropo de meciul nostru cu Danerca, începe să apară tracul în sufletul națiunii, ca atunci când te pregătești de un mare meci, nu de alta dar gradul decisiv al acestei partide nu îl poate oculta nimeni, se joacă cu briceagul pe masă", a afirmat Radu Banciu.

Meciul România- Danemarca de duminică, dezbătut în emisiunea "Unșpe Metri". Radu Banciu: "Începe să apară tracul în sufletul națiunii, se joacă cu briceagul pe masă"


 

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   dan bara,   meci de fotbal live,   preliminarii,   Campionatul Mondial,   echipa nationala