Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Sport Ministrul Sportului, pe B1 TV, despre EURO 2020. Câte persoane pot intra pe stadion, ce facilități au și alte detalii: „Pe fiecare bilet va fi recomandată ora la care trebuie să fie prezent spectatorul” (VIDEO)

Ministrul Sportului, pe B1 TV, despre EURO 2020. Câte persoane pot intra pe stadion, ce facilități au și alte detalii: „Pe fiecare bilet va fi recomandată ora la care trebuie să fie prezent spectatorul” (VIDEO)

Un articol de: Vladimir Ionescu - 10 Iun 2021, 21:05
Ministrul Sportului, pe B1 TV, despre EURO 2020. Câte persoane pot intra pe stadion, ce facilități au și alte detalii: „Pe fiecare bilet va fi recomandată ora la care trebuie să fie prezent spectatorul” (VIDEO) foto: Facebook @ Eduard Novak Sport

EURO 2020 se va desfășura în premieră în 11 orașe, iar unul dintre ele este București, unde vor fi organizate patru partide. La primele trei meciuri, cele din Grupa C, Arena Națională va fi deschisă pentru spectatori la 25% din capacitate, urmând ca pentru duelul din faza optimilor de finală limita să urce la 50%, cu condiția ca diferența să fie reprezentată de persoane vaccinate, a precizat Eduard Novak, ministrul Tineretului și Sportului, joi, pe B1 TV, la „Actualitatea” cu Tudor Mușat.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

 

Eduard Novak, ministrul Sportului, despre accesul spectatorilor pe stadion și alte detalii

 

Întrebat ce pași trebuie să parcurgă spectatorii care vor intra pe stadion, ministrul Eduard Novak a explicat: „Sunt centre medicale, vor trece prin aceste centre. Trebuie să aibă buletinul, trebuie să aibă la ei biletele și documentele care dovedesc faptul că au test negativ, sunt vaccinați cu 10 zile trecute deja de la rapel. În baza acestor documente o să primească o brățară și pot să intre pe teritoriul stadionului”.

El a explicat că pe fiecare bilet a fi recomandată o oră pentru venirea la stadion, astfel încât să existe suficient timp pentru a fi parcurși pașii necesari accesului.

„Cu siguranță, ideea este că nu vrem să se aglomereze acolo spectatorii și vrem să evităm acest lucru. Pe fiecare bilet va fi recomandată ora la care trebuie să fie prezent spectatorul, adică cei care vor asista la meci, și trebuie să ia în calcul că acest procedeu o să îi ia puțin timp și e mai bine să fie acolo la fața locului cu un timp în care să poată să parcurgă acest procedeu”, a adăugat fostul campion paralimpic.

Referitor la OUG privind gratuitate pe metrou și pe linia care leagă Otopeni de București pentru cei care au bilet la meciuri, ministrul a precizat: „Da, ieri, în ședința de Guvern, am aprobat acest lucru, deci toți cei care au bilete, au gratuitate pe metrou, au gratuitate pe tren și autobuz. Acestea sunt promisiunile și a fost o condiție când s-a contractat acest eveniment, anul trecut”.

Oficialul a vorbit și despre zona din jurul Arenei Naționale.Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau în casă. Era, de fapt...

„Sincer să vă spun, ieri am avut ultima ședință interministerială, am parcurs toate zonele din jurul stadionului, în stadion, totul este pregătit și, cu siguranță, Ministerul de Interne se ocupă de această securizare. Vrem ca totul să fie sigur”, a adăugat ministrul Eduard Novak.

Bucureștiul găzduiește patru partide la EURO 2020:

 

  • Austria vs. Macedonia de Nord, 13 iunie, ora 19;
     
  • Ucrainva vs Macedonia de Nord, 17 iunie, ora 16;
     
  • Ucraina vs Austria, 21 iunie, ora 19;
     
  • Optime de finală, 28 iunie, ora 22 – 3A/B/C.
Citeşte mai multe despre:   Eduard Novak,   UEFA EURO 2020,   Arena Nationala,   MTS