Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Sport Mircea Dușa, despre cazul Steaua: Clubul e finanțat din bugetul statului. E normal să fie la dispoziția cetățenilor (VIDEO)

Mircea Dușa, despre cazul Steaua: Clubul e finanțat din bugetul statului. E normal să fie la dispoziția cetățenilor (VIDEO)

Un articol de: - 30 Aug 2015, 11:29
Mircea Dușa, despre cazul Steaua: Clubul e finanțat din bugetul statului. E normal să fie la dispoziția cetățenilor (VIDEO) Sport

Ministrul Apărării, Mircea Dușa, a fost invitatul jurnalistului Dan Andronic în emisiunea "Lumini și umbre" unde a discutat despre cazul Steaua.

"Clubul Steaua aparține MApN și e finanțat de la bugetul statului 90% și 10% venituri proprii. E normal ca o instituție publică să fie la dispoziția cetățenilor", a explicat ministrul.

La nivelul clubului există mai multe secții, a spus ministrul care a ținut să precizeze că echipa de spadă a obținut rezultate bune în utlima vreme.

"Anul trecut am înființat un centru de pregătire al fetițelor, la gimnastică. 30 de fetițe, secție finanțată integral, au masa asigurată, cursuri și se pregătesc să ajungă campioane la gimnastică", a continua ministrul.

Dușa a explicat și ce se petrece în continuare cu echipa.

"Am decis zilele trecute să reînființăm secția de fotbal, o luam de la zero cu copii. Înființăm patru grupe cu 22 de copii la fiecare, 130 de copii care vor fi pregatiti de foști steliști, antrenori, fotbaliști celebri. În timp vom incerca de la anul, sa incepem din liga a patra", a precizat acesta.

Ministrul a declarat că "am apreciat proiectul lui Hagi și am fost zilele trecute pe lângă Ovidiu, la meci. Apreciez că a crescut copii. Jucătorii sunt tineri", făcând referire la faptul că, totodată, "este important pentru copiii din Ghencea și Drumul Taberei să aibă pusă la dispoziție baza sportivă".

Pe de altă parte, ministrul a vorbit și despre motivele pentru care nu a ajuns la o înțelegere cu Gigi Becali. - "Sunt probleme de bani ca trebuie o parte din veniturile realizate pe emblema clubului să revină clubului. Nu știu de ce au renunțat să mai joace pe Ghencea. E un stadion generos. Are 4-5 terenuri de fotbal de rezervă".

Mircea Dușa, despre cazul Steaua: Clubul e finanțat din bugetul statului. E normal să fie la dispoziția cetățenilor


Citeşte mai multe despre:   Mircea Dusa