Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Sport Mircea Sandu, despre retrogradarea Rapidului: Eu am fost împotriva barajului, am spus că vreau 17 echipe în Liga 1

Mircea Sandu, despre retrogradarea Rapidului: Eu am fost împotriva barajului, am spus că vreau 17 echipe în Liga 1

Un articol de: - 05 Aug 2013, 14:57
Mircea Sandu, despre retrogradarea Rapidului: Eu am fost împotriva barajului, am spus că vreau 17 echipe în Liga 1 Sport

Președintele Federației Române de Fotbal, Mircea Sandu, a explicat, luni, că nu se simte vinovat pentru scandalul retrogradării Rapidului de către TAS, spunând că el a fost de la bun început pentru idee a 17 echipe în Liga 1.

”Este logic să punem în executare decizia TAS-ului. Singurul vot împotriva barajului a fost votul președintelui FRF. Totul este acoperit prin documente. Deci am votat împotriva propunerii LPF cu 18 echipe și am votat împotriva barajului”, a explicat Sandu.

Acesta a insistat că nici Rapidul și nici Chiajna ”nu îndeplinesc condițiile de a participa în Liga 1”, precizând că cea de-a doua echipă a fost retrogradată pe terenul de joc, încălcând o condiție de a evolua în Liga 1.

În final, Mircea Sandu acuză Liga Profesionistă de Fotbal pentru susținerea variantei cu 18 echipe.

"LPF a încălcat prevederile regulamentelor și statutelor în momentul în care a cerut 18 echipe în campionatul național. Înțeleg că fotbalul fără bani nu se poate, dar nici să fii sluga televiziunilor nu mi se pare corect. Mi se pare că trebuie să ai o doză de curaj să introduci cu forță o echipă în campionat”, a conchis acesta.  

Citeşte mai multe despre:   FRF,   Mircea Sandu,   liga 1,   LPF,   rapid