Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Sport Momente incredibile în timpul prezentării Flăcării Olimpice. Un bărbat a vrut să stingă simbolul competiției cu un extinctor (VIDEO)

Momente incredibile în timpul prezentării Flăcării Olimpice. Un bărbat a vrut să stingă simbolul competiției cu un extinctor (VIDEO)

Un articol de: - 17 Iul 2016, 18:54
Momente incredibile în timpul prezentării Flăcării Olimpice. Un bărbat a vrut să stingă simbolul competiției cu un extinctor (VIDEO) Sport

Cu doar câteva săptămâni înainte de începerea Jocurilor Olimpice de la Rio a avut loc  o prezentare a Flăcării Olimpice.

Totul a decurs normal până în momentul în care un bărbat a vrut să stingă flacăra olimpică cu un extinctor în timpul unei ceremonii care a avut loc în regiunea de sud a Braziliei.

În timp ce purtătorul torței alerga cu flacăra olimpică, dintr-o dată un om de pe margine a fugit spre el încercând să pulverizeze din stingător, potrivit RT.com.

Totul s-a încheiat cu bine după ce personalul de securitate s-a grabit să-l protejeze pe purtătorul torței.

Jocurile Olimpice vor avea loc în perioda 5-21 august și se vor desfășura la Rio.

Cătălina Ponor va fi portdrapelul României, în timp ce Simona Halep s-a retras pe fondul problemei cauzată de virusul Zika.

Citeşte mai multe despre:   rio