?>
Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Sport Naționala a rămas fără selecționer: Antrenorul și responsabilul pentru pregătirea fizică au fost DEMIȘI pentru nerespectarea mai multor clauze contractuale

Naționala a rămas fără selecționer: Antrenorul și responsabilul pentru pregătirea fizică au fost DEMIȘI pentru nerespectarea mai multor clauze contractuale

Un articol de: B1.ro - 07 Dec 2018, 19:03
Sport

Federaţia Română de Rugby a anunţat, vineri, rezilierea unilaterală a contractelor antrenorului principal al echipei naţionale, Thomas Lievremont, şi antrenorului responsabil cu pregătirea fizică, Olivier Rieg.

Redăm mai jos comunicatul integral al Federației Naționale de Rugby

In cadrul sedintei de pe 5 decembrie, care a avut loc la Bucuresti, membrii Biroului Federal al Federatiei Romane de Rugby au decis in unanimitate denuntarea unilaterala a contractului antrenorului principal al nationalei de seniori a Romaniei, Thomas Lièvremont si a contractului antrenorului responsabil cu pregatirea fizica, Olivier Rieg. Motivul acestei decizii este nerespectarea mai multor clauze contractuale, fapt care a generat neindeplinirea obiectivelor de performanta stabilite de comun acord de World Rugby si Federatia Romana de Rugby si asumate de cei doi antrenori.

In urma analizarii rapoartelor pregatite de toti membrii staff-ului echipei nationale si in contextul rezultatelor obtinute in partidele internationale din luna noiembrie, membrii Biroului Federal au decis in unanimitate rezilierea celor doua contracte, la sedinta in care a fost luata hotararea fiind prezent si consultantul World Rugby pentru proiectul de Inalta Performanta Tier 2, Richie Dixon.

Au fost incepute deja de catre forul mondial si Federatia Romana de Rugby demersurile in vederea identificarii celor mai potrivite persoane care sa ii pregateasca pe Stejari in viitoarea campanie din cadrul Rugby Europe International Championship, care va debuta la inceputul lui 2019.

In luna noiembrie Romania a sustinut trei meciuri, in care a inregistrat o victorie si doua infrangeri. In prima intalnire Romania a invins Portugalia cu 36-6, aceasta victorie mentinandu-i pe Stejari in primul esalon al Rugby Europe International Championship. Celelalte doua meciuri, partide test World Rugby, au fost pierdute de Stejari cu 31-5, in fata echipei Statelor Unite ale Americii si cu 27-20, in fata Uruguayului.

 

 

 

 
 
 
Loading...