Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Sport Nicolae Dobrin, omagiat de jucătorii divizionarei secunde FC Argeş

Nicolae Dobrin, omagiat de jucătorii divizionarei secunde FC Argeş

Un articol de: - 26 Oct 2012, 17:25
Foto: tuvotezi.ro Sport

Jucătorii echipei FC Argeș l-au omagiat, vineri, pe fostul jucător și antrenor al piteștenilor, Nicolae Dobrin, decedat în urmă cu cinci ani.

Lotul divizionarei secunde FC Argeș a depus flori și au aprins lumânări la mormântul celui care a fost Nicolae Dobrin.

Jucătorii conduși de Iulian Crivac au fost întâmpinați la Cimitirul Eroilor de văduva fostului jucător piteștean, Gica Dobrin.

"Gicu este în fiecare zi prezent cu noi. Oriunde mergem se vorbeşte despre el. El e tot timpul în sufletul meu şi apare în visele mele. I-am spus că dacă fac ceva rău să îmi spună, dar până acum nu mi-a spus nimic. Ca în fiecare an, şi astăzi am venit cu toţii aici şi ne-am amintit de el. Au trecut foarte repede aceşti cinci ani. Parcă ieri era cu noi", a spus Gica Dobrin, transmite Mediafax.

În lotul echipei FC Argeş venit la cimitir s-a aflat și un jucător descoperit la Şcoala de Fotbal Nicolae Dobrin, Dănuţ Ivănică, fotbalist selecţionat chiar de "Gâscan" pe vremea când acesta trăia.

"Sunt mândru că am crescut la Şcoala lui Nea Gicu. Am avut de învăţat de la el şi este o mare pierdere pentru fotbalul românesc. Când jucăm ne gândim şi la Dobrin şi de multe ori asta ne dă aripi" a completat Ivănică.

Citeşte mai multe despre:   Pitesti,   fotbal,   decedat
 
 
 
Loading...