Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Sport Niki Lauda a venit în România. Fostul mare pilot de Formula 1, despre filmul "Rush", inspirat din viața sa: Când am citit scenariul nu mi-a venit să cred. "Băi omule, ești nebun? Mașinile de F1 n-au cheie"

Niki Lauda a venit în România. Fostul mare pilot de Formula 1, despre filmul "Rush", inspirat din viața sa: Când am citit scenariul nu mi-a venit să cred. "Băi omule, ești nebun? Mașinile de F1 n-au cheie"

Un articol de: - 04 Sep 2015, 15:21
Foto: gsp.ro Sport
Fostul mare pilot de Formula 1 Niki Lauda, care a venit în România pentru a promova imaginea unei firme de jocuri de noroc, a vorbit despre filmul "Rush", din 2013, care prezintă viața sa.

Acesta a spus că i-a plăcut filmul "despre el", dar că "85% din film e real, restul e Hollywood".

"Chiar mi-a plăcut filmul despre mine. A fost abordat la Viena de un domn, apoi l-am căutat și mi-am dat seama că este un scenarist foarte mare. Mi-a făcut plăcere să se facă un film despre viața mea. Am vorbit mult cu Peter Morgan, care mi-a spus multe întrebări, dar l-am și întrebat cum va arăta acest film și el mi-a răpuns că este filmul lui despre mine. La un moment dat mi-a pus întrebări amuzante și l-am rugat să mă lase să mă uit la el în laptop să văd ce scrie.

Uite asta este una dintre scene. Ești la Monaco, învîrți cheia și pornești. Și i-am spus «Băi omule, ești nebun? Mașinile de F1 n-au cheie». Și atunci i-am spus că trebuie să citesc scenariul. 85% din film e real, restul e Hollywood. Filmul trebuia să le placă în special femeilor, dar pînă la urmă l-a apreciat toată lumea. Cel care a jucat rolul meu (n.r. Daniel Bruhl) a făcut-o foarte bine. Chiar am zburat cu el în Brazilia, iar în momentul cînd a început lucrul la film mă sunau de cîte 10 ori pe zi să mă întrebe diverse lucruri"
, a spus Niki Lauda, potrivit gsp.ro.

Niki Lauda este triplu campion mondial la F1 și ambasadorul brandului Novomatic la nivel global.

Loading...