Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Sport “O să învâţ şi limba română și imnul ”Deşteaptă-te române!”. Ştiu că este amintit şi Ştefan cel Mare”. Noul selecționer, vorbește despre planurile sale la Națională

“O să învâţ şi limba română și imnul ”Deşteaptă-te române!”. Ştiu că este amintit şi Ştefan cel Mare”. Noul selecționer, vorbește despre planurile sale la Națională

Un articol de: - 13 Iul 2016, 12:01
“O să învâţ şi limba română și imnul ”Deşteaptă-te române!”. Ştiu că este amintit şi Ştefan cel Mare”. Noul selecționer, vorbește despre planurile sale la Națională Foto: telegrafonline.ro Sport

Christoph Daum a vorbit într-un interviu pentru Dolce Sport depre cum decurg lucrurile în viața sa odată cu semnarea cu Naționala, dar și ce planuri are în România.

Tehnicianul are în gând să facă tot ce-i stă în putință pentru a reuși să îndeplinească obiectivul impus de Federația Română de Fotbal și, anume, calificarea la Campionatul Mondial din Rusia.

“Visul meu acum este România. Vreau să rezolv problemele cât mai repede. Am crezut că trebuie să rezolv doar lucrurile din teren, dar văd că trebuie să le rezolv şi pe cele din afara terenului, să învăţ despre disputele de aici. Dar pe fani nu-i interesează aceste dispute, ei vor să vadă echipa naţională cu care se pot identifica. Visul meu este ca România să ajungă la turneul final al Campionatului Mondial.

Trebuie să fim cu ochii pe jucătorii tineri de la cluburi mici din ţară, nu neapărat din Bucureşti. Ne trebuie câţiva antrenori care să îi localizeze chiar şi la cluburile din eşaloanele inferioare, asta ar însemna şi o colaborare şi un ajutor din partea celorlalţi antrenori. Facem asta  inclusiv pentru echipa naţională şi constituie şi o nouă provocare, cred eu”, a declarat Daum la Dolce Sport.

Christoph Daum le-a făcut românilor anumite promisiuni, spunându-le că va face tot ce-i stă în putință pentru ca rezultatele României să fie cele așteptate de fani. Ba chiar vrea să învețe și imnul țării.

”O să învâţ şi limba română. Vă promit că îmi voi dedica fiecare minut naţionalei României un an şi jumătate de aici încolo! Am cântat şi imnul Turciei. Pentru mine, este o chestiune personală. Am să învăţ imnul ”Deşteaptă-te române!” Ştiu că sunt amintiţi şi Ştefan cel Mare şi este şi despre romani. Am aflat că este un imn foarte frumos, dar încă nu ştiu să-l cânt!”, a spus selecționerul.

 

 

 S-a aflat CÂȚI BANI a plătit Prințul Emanuel de Liechtenstein pentru a vâna cel mai mare urs din România

 

Citeşte mai multe despre:   promisiuni,   selectioner