Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Sport Octavian Bellu și Mariana Bitang ar putea renunța la lotul de gimnastică al României

Octavian Bellu și Mariana Bitang ar putea renunța la lotul de gimnastică al României

Un articol de: B1 TV - 08 Aug 2012, 09:34
Foto: sportlocal.ro Sport

 Antrenorii lotului feminine de gimnastică al României, Octavian Bellu și Mariana Bitang nu vor mai antrena lotul olimpic. Vestea a venit după ziua ce marți Cătălina Ponor a câștigat argintul la sol, însă și-a exprimat regretul că nu a fost felicitată de antrenori.

Medalia de argint de la sol și medalia de bronz luata aproape de la gâtul Catalinei Ponor, în proba de bârnă, a declanșat furtuna în gimnastica feminină romanescă.

"Regretul meu este că antrenorii nu m-au felicitat" a declarat Ponor, cu lacrimi în ochi, după câștigarea argintului.

Ruptura dintre gimnastă și antrenori a fost cât se poate de evidentă și la plecarea spre satul Olimpic. Ponor nu a apărut cu maşina care le-a adus pe colegele ei şi pe antrenori, ea fiind supărată pe aceștia.

În plus, nici Mariana Bitang și Octavian Bellu nu au fost în apele lor. Aceștia au declarat ca sunt pe cale să parasească lotul olimpic al Romaniei, nu și antrenoratul.

"Contractul meu s-a încheiat. Nu mai dau declaraţii, sunt un freelancer", a spus și Octavian Bellu pentru Gazeta Sporturilor.

Cei doi sunt nemulţumiţi de rezultat, deşi gimnastica a strîns trei medalii la această ediție a Jocurilor Olimpice, mai mult cu una faţă e Beijing şi o treime din numărul reuşit pînă acum la Londra, de întreaga delegaţie a României. Conform unor surse, cei doi ar putea antrena în afară.

Bellu și Bitang se retrag
Embed:
Citeşte mai multe despre:   gimnastica,   Catalina Ponor,   retragere