Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Sport Omul care aduce MOARTEA. Aaron Ramsey a dat gol în marele derby cu Tottenham chiar înainte de decesele lui Keith Flint și Luke Perry

Omul care aduce MOARTEA. Aaron Ramsey a dat gol în marele derby cu Tottenham chiar înainte de decesele lui Keith Flint și Luke Perry

Un articol de: B1.ro - 05 Mar 2019, 17:27
Omul care aduce MOARTEA. Aaron Ramsey a dat gol în marele derby cu Tottenham chiar înainte de decesele lui Keith Flint și Luke Perry foto: Hepta.ro / DPA Images / Dominic Lipinski Sport

Aaron Ramsey, celebrul mijlocaș galez de la Arsenal Londra, pare să trăiască un adevărat coșmar. De fiecare dată când marchează, aproape instant o celebritate mondială moare!

Ei, bine, pentru ca tradițiile sunt tradiții, Aaron Ramsey n-a scăpat de acest renume bizar nici după golul marcat, sâmbătă, în derby-ul din nordul Londrei, Tottenham vs Arsenal 1-1. 

Galezul a fost cel care a deschis scorul în meciul cu marea rivală și, pentru că un gol într-o partidă de o asemenea anvergură trebuie „celebrată” cum se cuvine, de această dată două vedete internaționale au încetat din viață: Keith Flint, solistul trupei Prodigy, și Luke Perry, sex-simbolul din Beverly Hills.

Cu ceva timp în urmă, jurnaliștii au făcut o listă cu „victimele” golurilor fotbalistului de la Arsenal. Această listă începe în anul 2009, pe data de 16 octombrie, când Ramsey a marca primul gol ca internațional galez. Două zile mai târziu, cunoscutul jurnalist sportiv spaniol Andres Montes a murit.  

Apoi, pe 16 octombrie, Ramsey a marcat din nou. De data asta, internaționalul mexican Antonio de Nigris a murit.

A urmat o pauză de câțiva ani în care fotbalistul nu a marcat. Până în 2011. Cu fiecare gol marcat de fotbalist, o persoană cunoscută la nivel internațional a murit.
Osama bin Laden, Steve Jobs sau Muamar Al-Gaddfi au încetat din viață la o zi după ce Ramsey a marcat. 

În 2012 a urmat Whitney Houston, în 2013, Bebo Valdez, pianiz de jazz, Ken Norton, boxer sau actorul Paul Walker. În 2014, Rubin Hurricane Carter și Ribin Williams. 
Iar în acest an, Ramsey a marcat pe data de 9 ianuarie. O zi mai târziu, legendarul David Bowie a murit.

Citeşte mai multe despre:   aaron ramsey