Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Sport Osemintele unui LEGENDAR FOTBALIST, RĂTĂCITE! Explicația reprezentanților cimitirului, HALUCINANTĂ (FOTO)

Osemintele unui LEGENDAR FOTBALIST, RĂTĂCITE! Explicația reprezentanților cimitirului, HALUCINANTĂ (FOTO)

Un articol de: - 01 Iun 2017, 15:05
Osemintele unui LEGENDAR FOTBALIST, RĂTĂCITE! Explicația reprezentanților cimitirului, HALUCINANTĂ (FOTO) Foto: www.besoccer.com Sport

Au fost pierdute osemintele legendarului fotballist Garrincha. Reprezentanți ai cimitirului din Mange, localitate care se află la aproximativ 64 de kilometri de Rio de Janeiro au declarat că s-au rătăcit rămașițele celebrului jucător de fotbal, potrivit hotnews.ro.

Fotbalistul era cunoscut drept „Bucuria poporului” pentru că a încântat publicul prin evoluțiile sale spectaculoase. Sportivul a câștigat Cupa Mondială în 1958 și 1962.

Garrincha, supranumit "Bucuria poporului", pentru evolutiile sale spectaculoase ca aripa dreapta, a castigat Cupa Mondiala in 1958 si 1962. Garrincha s-a stins din viață în 1983, din cauza consumului excesiv de alcool și a fost înmormântat în cimitirul din Mage.

„Din cercetarile noaste, nu știm sigur dacă mai este înmormântat. Avem informații că a fost exhumat și dus într-o firida, dar nu există acte despre exhumare” a declarat un reprezentant al autorităților locale.

Șocată, una din surorile celebrului sportiv a declarat că un gropar i-a spus că este posibil ca osemintele să fie într-unul dintre cele doua morminte.

„Nu știm exact unde sunt. Primarul a promis că va construi un mausoleu, dar trebuie să le găsim întâi. Este foarte supărător să nu știm unde sunt”, a declarat Rosangela Santos.