Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Sport Peste 400 de polițiști, pe Arena Națională la meciul Steaua - Legia Varșovia

Peste 400 de polițiști, pe Arena Națională la meciul Steaua - Legia Varșovia

Un articol de: - 20 Aug 2013, 17:56
Peste 400 de polițiști, pe Arena Națională la meciul Steaua - Legia Varșovia Sport

Ordinea publică la partida care va avea loc miercuri seară, pe Arena Națională, între FC Steaua București - FC Legia Varșovia, va fi asigurată de peste 400 de polițiști, anunță un comunicat al Direcției Generale de Poliție a Municipiului București.

Jandarmeria Capitalei a anunţat că peste 700 de jandarmi vor asigura ordinea publică la acest meci.


Aceștia vor menține ordinea publică atât în proximitatea stadionului, cât și în zone de interes operativ. Vor asigura, totodată, accesul auto în zonele în care circulația va fi blocată sau deviată.
Poliţiştii vor organiza şi intensifica acţiunile de patrulare în staţiile de metrou şi în mijloacele de transport în comun, urmând a lua măsuri de prevenire a înşelăciunilor, a acostărilor de persoane, furturilor din poşete sau buzunare, respectiv a furturilor de/din auto.

Totodată, oamenii legii vor accentua activităţile de prevenire şi combatere a infracţiunilor săvârşite cu violenţă şi a faptelor de natură să împiedice desfăşurarea normală a acestui eveniment.

Poliţiştii rutieri îşi vor intensifica acţiunile derulate pe principalele artere de circulaţie, în punctele ce prezintă risc ridicat de accidente şi la orele cu trafic intens în vederea fluidizării acestuia şi prevenirii evenimentelor rutiere, limitării excesului de viteză şi depistării celor care conduc sub influenţa băuturilor alcoolice.

Circulaţia în zona stadionului va fi restricţionată miercuri începând cu ora 14,00 pentru această partidă, informează Brigada Rutieră Bucureşti. Pentru buna desfăşurare a meciului începând cu ora 14,00 se va restricţiona circulaţia pe bd. Pierre de Coubertin (între şos. Iancului şi intrarea în stadion), str. Vatra Luminoasă (între şos. Mihai Bravu şi bd. Pierre de Coubertin), str. Tony Bulandra (între str. Vatra Luminoasă şi str. Maior Ion Coravu), cu excepţia mijloacelor RATB.

Citeşte mai multe despre:   jandarmi,   politisti,   meci,   meci de fotbal live,   Stiri Bucuresti