Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Sport Peste 800 de jandarmi vor asigura ordinea la partida Dinamo - Steaua ce se joacă pe Arena Națională

Peste 800 de jandarmi vor asigura ordinea la partida Dinamo - Steaua ce se joacă pe Arena Națională

Un articol de: - 10 Aug 2013, 11:09
Peste 800 de jandarmi vor asigura ordinea la partida Dinamo - Steaua ce se joacă pe Arena Națională Foto: Buzznews.ro Sport

Jandarmeria Capitalei va trimite peste 800 de jandarmi la meciului Dinamo - Steaua, de duminică seară, pentru a asigura măsurile de ordine publică.
De asemenea, aproximativ 300 de poliţişti bucureşteni vor acţiona pentru menţinerea ordinii publice şi a siguranţei rutiere, cu ocazia desfăşurării derbiului dintre Dinamo şi Steaua.

Potrivit Jandarmeriei Capitalei, accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 19.30, doar pe bază de bilete şi invitaţii. Pentru evitarea incidentelor, accesul suporterilor echipei Dinamo se va face doar prin intrările situate pe strada Mr. Coravu şi B-dul Pierre de Coubertin, iar intrarea din B-dul Basarabia va fi rezervată suporterilor echipei Steaua Bucureşti. Pentru această partidă organizatorul a pus la dispoziția suporterilor oaspeți 5.000 de bilete.

Spectatorii nu au voie să introducă în stadion băuturi alcoolice, materiale pirotehnice ori alte obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor la această competiţie sportivă. Spectatorilor le este interzis să ocupe alte locuri decât cele prevăzute pe documentele de acces, precum şi refuzul eliberării acestora la avertismentul verbal al reprezentanţilor societăţii specializate de protecţie şi pază sau al forţelor de ordine. De asemenea, este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ura naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă.

Participanţii la această manifestare sportivă trebuie să respecte măsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine pe traseele către locul de desfăşurare a meciului, în apropierea şi în incinta arenei sportive. Intrarea în stadion, accesul publicului prin turnichete, paza vestiarelor şi protecţia arbitrilor, îndrumarea şi supravegherea publicului în stadion se realizează cu agenţi ai societăţii de pază şi protecţie contractată de organizator.

Derbiul Dinamo-Steaua, din cadrul etapei a IV-a a Ligii I, se va disputa duminică, de la ora 21.30, pe Arena Naţională.

Citeşte mai multe despre:   jandarmi,   meci de fotbal live,   Arena Nationala