Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Sport Ce spune presa britanică despre succesul incredibil al României de la Campionatul European U21 (FOTO)

Ce spune presa britanică despre succesul incredibil al României de la Campionatul European U21 (FOTO)

Un articol de: Redacția B1.ro - 22 Iun 2019, 13:05
Ce spune presa britanică despre succesul incredibil al României de la Campionatul European U21 (FOTO) Sursă foto: Facebook Sport

Vineri seară, echipa naţională de tineret a României, antrenată de Mirel Rădoi, a reuşit o victorie fabuloasă împotriva Angliei, cu scorul de 4-2, fiind la un pas de semifinale. Reacţiile părții britanice la înfrângere au fost împărţite. Pe de o parte, presa a fost destul de critică, mai ales la adresa antrenorului, Aidy Boothroyd, căruia i se reproşează modul în care a gestionat jucătorii, atât înainte de meci, cât şi în timpul lui. În acelaşi timp și o parte a naţionalei Angliei pare să nu fi acceptat rezultatul.

Sursă foto: Facebook

The Guardian - Anglia a egalat de două ori în succesiune rapidă, oferind un sfârşit nebun al Grupei C, dar eroarea lui Henderson, urmată de un alt stop spectaculos al lui Coman, a asigurat că golurile lui Demarai Gray și Tammy Abraham au fost inutile. Gray susținuse că Anglia a rămas cea mai bună echipă din turneu, în urma înfrângerii din faţa Franței. Henderson a repetat această prostie, chiar și după ce a primit patru goluri din partea României. 

"Suntem mai buni decât România? Da. Suntem mai buni decât Franța? Da", a spus portarul lui Sheffield United la Cesena. 

"Privind echipa și jucătorii, cred încă că suntem cea mai bună echipă din turneu. Cu grupul actual de jucători chiar am obţinut rezultate sub aşteptări. Am vrut să venim aici și să câștigăm acest turneu. Cine va ajunge să câștige turneul, la modul realist turneul, știm că noi putem să-i batem. E păcat. Ne-am dezamăgit pe noi. Am dezamăgit ţara", a mai spus portrul echipei Angliei, după ce a primit 4 goluri.

Sursă foto: Facebook

BBC -- În ciuda faptului că a trimis pe teren 10 jucători de la doar trei cluburi - Chelsea, Leicester și Everton - Anglia nu a avut cursivitate și familiaritate, iar România i-a surprins în repetate rânduri în fazele iniţiale ale jocului.Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau în casă. Era, de fapt...

Și Henderson (portarul echipei Angliei - n.r.) a permis s-ai treacă prin mâini şutul lui Coman de la 18 de metri, la colţul scurt, pentru a face o seară groaznică pentru Anglia, înainte ca Coman să încheie socotelile, în prelungiri, cu un şut lobat care a trecut pe lângă portarul neputincios.

Sursă foto: Facebook

The Independent - România şi-a bătut joc de politica de rotație (a jucătorilor - n.r.) a Angliei, jucând cu o echipă neschimbată ca urmare a victoriei cu 4-1 asupra Croației și a atacat Anglia în prima repriză.

Sursă foto: Facebook