Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Sport Preşedintele CS Oltchim Râmnicu Vâlcea a demisionat

Preşedintele CS Oltchim Râmnicu Vâlcea a demisionat

Un articol de: - 30 Mar 2011, 12:26
Preşedintele CS Oltchim Râmnicu Vâlcea a demisionat Foto: csoltchim.com Sport

Preşedintele CS Oltchim Râmnicu Vâlcea, Ioan Gavrilescu, şi-a înaintat demisia din funcţie încă din 25 martie, informează Agerpres.

Ioan Gavrilescu a spus că motivele demisiei sunt strict personale şi familiale.

"Confirm că la data de 25.03.2011 am înregistrat la club cererea mea de demisie din funcţia de preşedinte al Clubului Sportiv Oltchim Râmnicu Vâlcea, întrucât din motive strict personale şi familiale am hotărât să încetez activitatea de la club, cerere pe care o voi prezenta, în conformitate cu statutul clubului, în Adunarea Generală a acestuia din data de 07.04.2011", a spus Ioan Gavrilescu.

Preşedintele ehipei feminine de handbal a dorit să sublinieze faptul că demisia sa nu are nicio legătură cu vreun conflict cu vicepreşedintele Raluca Covaci.

"Nu am condiţionat continuarea sau întreruperea activităţii mele la club de numele niciunei alte persoane, cu atât mai mult de cel al Ralucăi Covaci, relaţiile mele cu colegii de serviciu din club, fiind de mulţi ani de zile, cât se poate de corecte", a spus Gavrilescu, citat de sursa precizată.

Ioan Gavrilescu a fost o figură importantă în hanbalul românesc şi a avut succese alături de echipa feminină Oltchim Râmnicu Vâlcea timp de 30 de ani.

Citeşte mai multe despre:   demisie,   Oltchim Râmnicu Vâlcea,   handbal feminin masculin live