Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Sport Președintele InterBox, Jean Bedard: Lucian Bute mi-a confirmat că este pregătit să boxeze în ianuarie

Președintele InterBox, Jean Bedard: Lucian Bute mi-a confirmat că este pregătit să boxeze în ianuarie

Un articol de: - 14 Aug 2013, 12:51
Președintele InterBox, Jean Bedard: Lucian Bute mi-a confirmat că este pregătit să boxeze în ianuarie Foto: bzi.ro Sport
Jean Bedard, președintele InterBox, a declarat, marți, că Lucian Bute i-a confirmat că este pregătit să boxeze pe data de 18 ianurie, în Centre Bell din Montreal, relatează Canoe.

"Lucian Bute mi-a confirmat că este pregătit să boxeze în 18 ianuarie, în Centre Bell. Ceea ce dorim este ca Lucian să boxeze cu Jean Pascal. Oamenii vor să vadă asta şi se vorbeşte de mult timp despre această confruntare. Însă dacă Pascal va decide să accepte alt meci dintr-un motiv oarecare, pentru că în box se poate întâmpla orice, Lucian este gata să îl înfrunte pe Adonis Stevenson. Mingea este acum în terenul GYM", a declarat Bedard.

Pe 9 mai pugilistul a fost operat la brațul stâng. Astfel, meciul cu Jean Pascal ce era programat pe 25 mai, a fost amânat.

"Sunt foarte mulţumit de felul în care a decurs recuperarea. Mă simt foarte bine. Chiar dacă am lovit cu aproximativ 70 sau 80 la sută din forţa mea maximă, pot să spun că nu am avut dureri. Înainte de operaţie mă simţeam rău şi era dificil din punct de vedere psihic. De la operaţie şi mai ales de când am început să lovesc ştiu că atunci când voi urca în ring voi fi la capacitate maximă", a afirmat românul.

Atât Bedard cât și Lucian Bute nu și-au exprimat nicio nesiguranță în privința revenirii problemei care l-a ținut pe pugilist departe de ring.

Citeşte mai multe despre:   Lucian Bute