Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Sport Probleme grave la Dinamo. Sub ce nume ar putea evolua echipa din Liga 1

Probleme grave la Dinamo. Sub ce nume ar putea evolua echipa din Liga 1

Un articol de: Andrei Vlad - 30 Oct 2020, 14:36
Probleme grave la Dinamo. Sub ce nume ar putea evolua echipa din Liga 1 Sport

Dinamo București, clubul preluat de spanioli în Liga 1, se confruntă cu probleme peste probleme. După scandalul datoriilor restante și înfrângerile pe bandă rulantă înregistrate, „câinii" ar putea și fără numele celebru. 

Nicolae Badea, fostul acționar de la clubul din Liga 1, reprezintă noua problemă a investitorilor spanioli. Situația este destul de încurcată. Omul de afaceri, deținătorul echipei ACS FC Dinamo din Liga a 4-a deține palmaresul și sigla Dinamo. Formația din Liga 1 a primit dreptul de folosință pe perioadă nedeterminată când a fost cumpărată de Negoiță. De asemenea, Badea deține 7% din acțiunile echipei din primul eșalon. 

 

Sub ce nume ar putea evolua Dinamo București, echipa preluată de către Pablo Cortacero

 

Nicolae Badea a început ofensiva. Printr-o scrisoare trimisă la LPF, cere schimbarea numelui echipei din liga 1 din „FC Dinamo București" în „SC Dinamo 1948 SA". 

„Revenim în a vă transmite că echipa din prima ligă, Dinamo, nu are în denumire oficială înainte „FC” de „Dinamo”, iar după „Dinamo” nu are „București”, așa după cum bine cunoașteți și nu ați revenit ca urmare a primei noastre notificări.

Cu respect vă atragem atenția că, în cazul în care în documentele/comunicările dumneavoastră publice Dinamo mai apare ca FC Dinamo București, ne vedem vedem nevoiți a ne adresa justiției, deoarece se face confuzie între cele două entități fotbalistice. Pe site-ul dumneavoastră Dinamo apare ca FC Dinamo București 1948, Dinamo București s.a, numele entității fiind desigur SC Dinamo 1948 SA”, se arată în notificare trimisă de ASC FC Dinamo, prin Marius Barcia, administratorul general.

Citeşte mai multe despre:   Dinamo Bucuresti,   Nicolae Badea,   fotbal,   liga 1