Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Sport Probleme înainte de Jocurile Olimpice: Australia a refuzat să își cazeze delegația din cauza condițiilor din satul olimpic, în timp ce sportivii români își repară singuri boilerul (VIDEO)

Probleme înainte de Jocurile Olimpice: Australia a refuzat să își cazeze delegația din cauza condițiilor din satul olimpic, în timp ce sportivii români își repară singuri boilerul (VIDEO)

Un articol de: - 28 Iul 2016, 12:51
Probleme înainte de Jocurile Olimpice: Australia a refuzat să își cazeze delegația din cauza condițiilor din satul olimpic, în timp ce sportivii români își repară singuri boilerul (VIDEO) Foto:stirileprotv.ro Sport

La Rio, nu curge lapte şi miere pentru sportivi. În Satul Olimpic, mai degrabă, curge apa.pe jos, pentru că ţevile sunt sparte sau nu au fost puse. Ajunşi la Olimpiadă, sportivii au găsit condiţii de cazare jalnice. Scrimerele Ana Maria Popescu şi Simona Gherman şi-au reparat singure boilerul. Australia însă refuză să-şi cazeze delegaţia, informează B1TV.

Dacă în unele camere, apa dă pe afară, în altele, lipseşte cu desăvârşire, s-au plâns sportivii.

"În clădire, este mizerie şi miroase a var", a scris Cătălin Tolontan pe site-ul său, tolo.ro.

"Românii ocupă etajele 3, 4 şi 5 ale unui bloc, restul fiind ocupat de italieni, iar în clădire sunt probleme, în unele apartamente, chiar, lucrările nefiind finalizate. Iar la etajul 5, într-una dintre încăperi, ţeava de la baie e spartă. În alta, nu e montată. În alte două apartamente se lucrează", mai scrie jurnalistul.

Scrimerele Ana Maria Popescu şi Simona Gherman au făcut haz de necaz şi au jucat rolul de instalator. Sportivele şi-au reparat singure boilerul.

Australienii au fost mult mai tranşanţi. Şeful delegaţiei australiene, Kitty Chiller, a refuzat să-i cazeze pe sportivi în satul olimpic din cauza condiţiilor precare, potrivit BBC. "Pe lângă instalaţiile sanitare defecte şi a ţevilor şi cablurilor care nu sunt montate, pe holuri este întuneric, iar pardoseala este murdară", a spus Kitty Chiller.

Replica primarul oraşului Rio de Janeiro, Eduardo Paes, nu s-a lăsat aşteptată. "Satul olimpic arată mai bine decât cel de la Sydney din 2000. Le vom pune un cangur la intrare, poate aşa se vor simţi ca acasă", a spus edilul brazilian.

Organizatorii au recunoscut însă că există probleme şi au promis că se va lucra intens pentru rezolvarea lor.

Probleme înainte de Jocurile Olimpice: Australia a refuzat să își cazeze delegația din cauza condițiilor din satul olimpic, în timp ce sportivii români își repară singuri boilerulCâți BANI câștigă LUNAR un barista angajat la Starbucks România

 

Citeşte mai multe despre:   rio,   Jocuri Olimpice,   sport