Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Sport Profit și Beneficii. Cum evaluăm pariurile rentabile și tipsterii câștigători

Profit și Beneficii. Cum evaluăm pariurile rentabile și tipsterii câștigători

Un articol de: - 12 Mar 2018, 09:13
Profit și Beneficii. Cum evaluăm pariurile rentabile și tipsterii câștigători Sport

Cunoașterea rentabilității pariurilor sportive este una dintre cele mai importante activități pe care trebuie să le îndeplinească toți pariorii. Nu este vorba doar de a ști dacă câștigăm mai mulți sau mai puțini bani. Este vorba despre cuantificarea performanței reale a resurselor pe care le-am investit. Pentru asta, cel mai bun mod de a face acest lucru este evaluarea profitului procentual, diferențiind zilele cu pariuri sportive online profitabile de cele care nu sunt profitabile

Profitul ne permite să:

- ne dăm seama cât de buni pariori suntem

- urmărim evoluția progreselor noastre

- identificăm zilele bune și zilele rele

- comparăm rezultatele altor tipsteri.

Această metodă este mult mai interesantă decât simpla monitorizare a ratei de succes. Rata de succes poate fi manipulată cu ușurință și poate indica rezultate aparent excelente. Cu toate acestea, putem pierde bani.

Pe parcursul articolului vom detecta capcanele și înțelege cum putem alege tipsterii cu cele mai mari șanse de succes.

Nu trebuie să uităm că cea mai bună modalitate de a obține o bună rentabilitate a diverselor pariuri online plasate la case de pariuri online, este de a profita de diverse bonusuri la case de pariuri.

Ce este rentabilitatea și modul de calcul al acesteia?

Rentabilitatea este raportul dintre profitul pe care l-am obținut în urma plasării unor pariuri la case de pariuri online autorizate și banii pe care i-am câștigat. De obicei se calculează ca procent:

Rentabilitate % = 100 x Profit / Suma totală investită

Rentabilitatea unui pariu se poate calcula printr-o singură operațiune. Cu toate acestea, de obicei se grupează după perioade pentru a filtra variabilitatea operațiunilor individuale. Pariorii cu experiență obișnuiesc să evalueze rentabilitatea lunară, anuală și suma strânsă de când au început să parieze.

Interpretare și referințe

O rentabilitate bună pentru un parior care pariază pentru a se distra poate fi estimată la 4-5%. Deși pare puțin, în realitate este mult: cu acest procent ne vom dubla banii la fiecare 20 de pariuri 

plasate la case de pariuri legale. Dacă suntem în măsură să depășim în mod constant acest număr an de an, putem fi mândri de realizările noastre.

În mod normal, rentabilitatea are, de obicei, o mulțime de variabile, câteva luni putem înregistra profituri generoase, iar în alte câteva luni pierderi. Cel mai important lucru este să analizăm tendința și să calculăm mediile fluctuante de 5 - 10 ori mai mari decât cota medie la care plasăm pariul.

Rentabilitate vs rata de succes

Există mulți pariori și tipsteri care publică și urmează alte tipuri de statistici, cum ar fi ratele de participare și cotele medii pe care pariază. Rata de succes constă în calcularea procentului de pariuri câștigate dintre pariurile totale plasate.

Evident, această metodă se referă la faptul că ar trebui să folosim mize diferite în pariuri diferite, atribuind aceeași pondere pariurilor cu riscuri diferite.

Pe de altă parte, cotele medii pot fi manipulate foarte ușor. Imaginați-vă că un tipster înregistrează următoarele rezultate:

-Pariuri de succes de 80%

- Cotă medie: 2,08

A priori vom considera că acest parior este un adevărat geniu. Dacă 80% din pariurile sale sunt de succes, atunci când probabilitatea implicită a unei cote de 2.08 este mai mică de 50%, acesta pare a fi un geniu care plasează pariuri cu o valoare extraordinară. Realitatea însă poate fi total diferită. Este foarte dificil să ajungi la o rentabilitate așa mare, fiindcă pariurile sunt imprevizibile. Nimeni nu poate ști exact care va fi scorul final al unui meci.

Cum să-i identificăm pe cei mai buni tipsteri

Este indicat să folosim criteriul rentabilității în evaluarea beneficiilor noastre în timp, mai ales dacă dorim să știm cât de bun este un tipster fiindcă avem de gând să-i urmărim ponturile propuse. Nu trebuie să ne lăsăm păcăliți de alte statistici înșelătoare.

În principiu, cu cât mai multe pariuri reflectă statisticile cele mai fiabile, cu atât vor servi drept exemple. Cu toate acestea, pentru a fi riguroși, ar fi necesar să analizăm istoria completă, să verificăm cotele, mizele și beneficiile. Doar atunci ne vom face o idee clară despre fiabilitatea tipsterului.

Dacă facem parte dintre cei cărora le place să urmărească ponturile propuse de diferiți tipsteri cu experiență, este indicat să intrăm pe biletu-zilei.com și 10pariuri.ro. Pe aceste două site-uri, tipsteri cu experiență propun zilnic ponturi pariuri gratuite. În plus, aici vom putea descoperi informații utile despre pariuri și case de pariuri, despre bonusuri la casino online. În plus, dacă 

ne plac jocurile de noroc, aici vom descoperi și în ce cazinouri online putem intra pentru a ne distra.

Decizia ONJN nr. 907/19.05.2016