Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Sport Răducioiu, către Burleanu: Nu e o ruşine să fii şomer. E doar greu. Nu toţi oamenii au avut şansa să fie angajaţi de tineri la politicieni

Răducioiu, către Burleanu: Nu e o ruşine să fii şomer. E doar greu. Nu toţi oamenii au avut şansa să fie angajaţi de tineri la politicieni

Un articol de: - 01 Mar 2018, 20:02
Răducioiu, către Burleanu: Nu e o ruşine să fii şomer. E doar greu. Nu toţi oamenii au avut şansa să fie angajaţi de tineri la politicieni Foto: click.ro Sport

Fostul internațional Florin Răducioiu îi răspunde lui Răzvan Burleanu, după ce acesta a comentat ironic faptul că majoritatea foştilor mari fotbalişti îl susţin pe Ionuţ Lupescu pentru postul de preşedinte FRF sunt ”persoane fără angajamente, fără contracte de muncă”. 

”Nu e o ruşine să fii şomer. E doar greu”, a declarat Răducioiu pentru ProSport

"Răspunsul meu pentru Răzvan Burleanu!

Răzvan, îţi transmit că nu sunt şomer, am chiar două joburi şi o viaţă frumoasă. Nu e însă o ruşine să fii şomer. E doar greu. Nu folosi asta ca o jignire. Sunt atâtea mii de oameni în România care nu-şi pot găsi de muncă şi sunt amărâţi. Nu toţi au avut şansa să fie angajaţi de tineri la stat, la politicieni. Nu trebuie blamaţi.

O ruşine este să profiţi de funcţia pe care o ai să arunci cu noroi în oameni care au făcut ceva pentru ţara asta. Poate şi tu te-ai bucurat la golurile mele. Aveai 10 ani şi sper că pe atunci iubeai fotbaliştii români care jucau pentru România. Eu nu sunt aşa iscusit ca tine la vorbe, dar vreau să-ţi zic că nu e frumos ce faci.

Tu ai vrut să ne jigneşti pe noi, cei care am făcut fotbal. Am jucat mai bine sau mai prost, dar tot timpul din suflet. Generaţia care a bucurat milioane de români nu merită să fie jignită. Cu atât mai mult de către preşedintele Federaţiei de Fotbal, a cărei emblemă am purtat-o pe tricoul tricolor", a spus Florin Răducioiu, care îl susține pe Ionuț Lupescu în cursa pentru șefia FRF. 

Reacția sa vine după ce miercuri, Răzvan Burleanu a făcut un comentariu ironic la adresa susținătorilor adversarului său la alegerile pentru conducerea Federației. 

"Am văzut anumite persoane care sunt susţinători vehemenţi (n.red. - ai lui Ionuţ Lupescu), dar aceste persoane sunt fără angajamente, fără contracte de muncă.

Vorbim de domnul Ganea, de domnul Prunea, de domnul Kassai, de domnul Răducioiu... nu ştiu cum se face, dar atunci când apar alegeri la nivel de federaţie imediat se coagulează un grup de persoane lipsite de locuri de muncă şi încearcă să clameze diferite obiective înalte de salvare a fotbalului românesc", a spus Răzvan Burleanu. Veste de ultimă oră despre Oana Sârbu! (FOTO)

Citeşte mai multe despre:   Florin Raducioiu,   someri