Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Sport Răzvan Ștefan Bichir e noul președinte al CSA Steaua. Ce a declarat noul comandant și ce a spus omul pe care l-a înlocuit în funcție (VIDEO)

Răzvan Ștefan Bichir e noul președinte al CSA Steaua. Ce a declarat noul comandant și ce a spus omul pe care l-a înlocuit în funcție (VIDEO)

Un articol de: Vladimir Ionescu - 31 Mar 2021, 17:57
Răzvan Ștefan Bichir e noul președinte al CSA Steaua. Ce a declarat noul comandant și ce a spus omul pe care l-a înlocuit în funcție (VIDEO) foto: Facebook @ AS47 Sport

Col. Răzvan Ștefan Bichir a fost împuternicit pe o perioadă de șase luni, începând cu data de 1 aprilie, în funcția de președinte la Clubul Sportiv al Armatei Steaua. Noul comandant îl înlocuiește în această poziție pe col. Mădălin-Sorin Hîncu.

CSA Steaua are un nou comandant

 

Ceremonia de predare-primire a avut loc în prezența locțiitorului Departamentului pentru relația cu Parlamentul și calitatea vieții personalului, gen. de brig. Valeriu Roșu, potrivit Steaua TV.

„În fața dumneavoastră se află, pot să spun, deja fostul comandant al Clubului Steaua, domnul colonel Hîncu, și noul comandant al Clubului Steaua, în stânga mea, domnul colonel Bichir Ștefan Răzvan”, a declarat gen. de brig. Valeriu Roșu.

La ceremonia de trecere în rezervă a col. Mădălin-Sorin Hîncu, gen. de brig. Valeriu Roșu i-a înmânat distincții militare și i-a mulțumit pentru întreaga activitate.

„La finele carierei, am avut cinstea și onoarea să conduc cel mai mare club al Armatei Române, Clubul Steaua. Pentru domnul colonel Bichir Răzvan, sunt convins, după cum îl cunosc pe domnul colonel, că este ambițios și că va reuși. Îi doresc mult succes în această onorată funcție, multă sănătate și putere de muncă”, a declarat col. Mădălin-Sorin Hîncu.

Ce a declarat Răzvan Ștefan Bichir, noul președinte al clubului

 

Col. Bichir este angajat al MApN din anul 1994, fiind absolvent al Acadamiei Naționale de Educație Fizică și Sport, Facultatea Militară de Educație Fizică și Sport.

„Dragi colegi, m-am înhămat la o muncă nu foarte ușoară, dar contez pe sprijinul dumneavoastră. Sper să facem o echipă, astfel încât să atingem obiectivele trasate de conducerea ministerului. (...) Sper ca împreună să facem echipa care să ducă Clubul Steaua acolo unde îi este locul lui, clubul numărul 1 din România”, a declarat noul comandant al CSA Steaua.

 

Se reduce vârsta de pensionare? Vești bune pentru români

 

Citeşte mai multe despre:   CSA Steaua Bucuresti