Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Sport România a obținut locul 7 în FINALA la proba feminină de sanie de la Jocurile Olimpice 2018. Cel mai BUN rezultat al delegației din ultimii 24 de ani

România a obținut locul 7 în FINALA la proba feminină de sanie de la Jocurile Olimpice 2018. Cel mai BUN rezultat al delegației din ultimii 24 de ani

Un articol de: - 13 Feb 2018, 16:07
Foto: prosport.ro Sport

Raluca Strămăturaru a obținut locul 7 în finala probei feminine de sanie de la PyeongChang, acesta fiind cel mai bun rezultat al delegației României la Jocurile Olimpice de iarnă din ultimii 24 de ani.

Sportiva a încheiat proba cu un timp final de 3 minute și 06 secunde 288/1000, la o secundă și 56 miimi în urma campioanei olimpice din Germania.

Raluca Strămăturaru a bifat cel mai important rezultat al României din ultimii 24 de ani la Jocurile Olimpice de iarna, în 1994, tot la sanie, Ioan Apostol și Liviu Cepoi terminând finala în proba de dublu pe locul 6, transmite Hotnews.

Însă, cea mai bună performanță a României la Jocurile Olimpice de iarnă a fost în 1968, când echipajul de bob două persoane, format din Ion Panțuru și Nicolae Neagoe, a fost medaliat cu bronz.

 
 
 
Loading...