Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Sport România a ocupat locul 9 în clasamentul pe națiuni la CM din China, grație medaliilor obținute de Larisa Iordache

România a ocupat locul 9 în clasamentul pe națiuni la CM din China, grație medaliilor obținute de Larisa Iordache

Un articol de: - 12 Oct 2014, 20:22
România a ocupat locul 9 în clasamentul pe națiuni la CM din China, grație medaliilor obținute de Larisa Iordache Sport

România ocupă locul 9 pe națiuni la Campionatul Mondial de gimnastică de la Nanning, China, la care au participat 73 de națiuni, informează Agerpres. Poziția României vine grație celor 2 medalii cucerite de Larisa Iordache, ambele de argint, la individual compus și la sol.

Delegația SUA ocupă primul loc, cu un total de 10 medalii, dintre care 4 de aur, 2 de argint și 4 de bronz, locul secund fiind ocupat de China, țara gazdă câștigând 3 medalii de aur, 3 de argint și 1 de bronz. Pe ultima treaptă a acestui podium sui-generis figurează Coreea de Nord, datorită celor 2 medalii de aur obținute la un singur aparat, sărituri.

La această a 45-a ediție a CM de gimnastică artistică au fost bătute și 2 recorduri, la participarea sportivilor, cu 621 de gimnaști, față de precedentul record de 585, înregistrat în 2003, la Anaheim (SUA), dar și în ce privește numărul ziariștilor care au relatat întrecerile, practic 1 jurnalist la 1 sportiv. La Nanning au fost acreditați 650 de reporteri și fotoreporteri de presă scrisă și comentatori de televiziune.

Citeşte mai multe despre:   gimnastica,   Campionatul Mondial,   Larisa Iordache