Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Sport România va organiza turneul BRD Bucharest Open cel puțin până în 2018

România va organiza turneul BRD Bucharest Open cel puțin până în 2018

Un articol de: - 08 Oct 2014, 15:30
România va organiza turneul BRD Bucharest Open cel puțin până în 2018 Sport

Turneul WTA BRD Bucharest Open va fi găzduit de România cel puțin până în 2018, a anunțat, miercuri, Federația Română de Tenis.

"Federaţia Română de Tenis a obţinut licenţa de a desfăşura cel mai mare turneu de tenis din România, destinat fetelor, pentru minim 4 ani. Astfel, BRD Bucharest Open, organizat de FRT şi Ministerul Tineretului şi Sportului, va fi prezent pe terenurile de tenis din România până, cel puţin, în 2018", se menţionează în comunicatul citat de Mediafax

Președintele FRT a anunțat că s-a semnat un contract cu proprietarul turneului, care până în 2013 a fost organizat în Ungaria, licența fiind obținută pentru încă 4 ani.
"În 2013 am demarat negocierile cu deţinătorul licenţei pentru transferarea organizării turneului Hungarian Grand Prix de la Budapesta la Bucureşti, iar anul acesta am putut organiza prima ediţie a celui mai mare turneu WTA din istoria României. Lucrurile au ieşit cum nu se poate mai bine, iar acum am reuşit să luăm licenţa acestui turneu pentru încă 4 ani, semnând contractul cu proprietarul turneului, Jeno Marky, din Ungaria", a afirmat preşedintele George Cosac. 

Prima ediţie a turneului a avut loc în perioada 7-14 iulie 2014, la Arenele BNR din Bucureşti, şi a fost câştigată de Simona Halep, la simplu, şi de perechea Alexandra Cadanţu/Elena Bogdan, la dublu.

Citeşte mai multe despre:   tenis