Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Sport Românul reținut pe nedrept după incidentul cu iubita lui Cristi Manea a rupt tăcerea: „Mă pregăteam să ies din stadion, dar am văzut că...” / Ce spune despre adevărații agresori

Românul reținut pe nedrept după incidentul cu iubita lui Cristi Manea a rupt tăcerea: „Mă pregăteam să ies din stadion, dar am văzut că...” / Ce spune despre adevărații agresori

Un articol de: Vladimir Ionescu - 26 Iun 2019, 09:23
Românul reținut pe nedrept după incidentul cu iubita lui Cristi Manea a rupt tăcerea: „Mă pregăteam să ies din stadion, dar am văzut că...” / Ce spune despre adevărații agresori foto: Facebook Sport

Românul acuzat pe nedrept că a umplut-o de sânge pe iubita lui Cristi Manea, la finalul partidei dintre România U21 și selecționata similară a Franței, susține că se afla la 10-15 rânduri distanţă de tribuna a doua, spre colţul terenului, când a observat că s-a iscat o busculadă în acea zonă, care a pornit de la două fete şi doi băieţi, potrivit Adevărul.

„Eram un pic mai sus, mă pregăteam să ies din stadion, dar am văzut că una dintre fete era lovită şi căzută pe jos, sângerând din zona feţei. Mă gândeam să nu o lovească mai rău, aşa că am coborât să îi separ. Exact când am ajuns în dreptul gardului, doar am apucat să ridic mâinile, să îi separ, că m-am simţit tras de tricou de către poliţia care era pe marginea terenului, dincolo de gard”, a povestit suporterul sub anonimat.

El a explicat că nu a opus rezistență, dar chiar și așa a fost lovit în zona feţei, iar poliţia l-a înjurat, în italiană, „că a lovit fata”. O serie de zgârieturi de pe faţa lui confirmă dezvăluirile, potrivit aceleiași publicații.

„Le-am zis că nu am lovit nicio fată, le-am spus să se uite la filmări, că o să vadă exact ce s-a întâmplat. M-au scos din stadion, nu m-au mai bruscat, doar acolo când m-au pus la pământ, şi am aşteptat 10 minute până când au verificat camerele video. A venit şeful poliţiei de stadion şi mi-a zis că, într-adevăr, nu am făcut nimic”, a adăugat acesta.
În orice caz,el a mai spus că oficialul italian i-a cerut scuze şi i-a explicat că, în acel haos, forţele de ordine nu şi-au dat seama că nu el este atacatorul
„Mi-au dat drumul imediat, într-un sfert de oră povestea se terminase. Italienii m-au întrebat: «Revii şi la semifinală?»”, a adăugat acesta.

Întrebat dacă îi cunoaște pe adevărații agresori, bărbatul a explicat că i-a vazut, dar că nu îi poate identifica.

„Probabil sunt nişte români, care susţineau că au venit de la Napoli. Vorbeau în română. Nu ştiu dacă i-au găsit, dar există poză cu ei”, a conchis el.
 

Citeşte mai multe despre:   Romania U21