Cristiano Ronaldo a ajuns pe pachetele de cannabis: Descoperire uluitoare în timpul unor percheziţii în Marsilia

Cristiano Ronaldo a ajuns pe pachetele de cannabis: Descoperire uluitoare în timpul unor percheziţii în Marsilia

Descoperire ultuitoare făcută de jandarmii din Bouches-du-Rhone în timpul unei percheziţii în Marsilia! Aceştia au găsit răşină de cannabis în pachete de dimensiuni mici care aveau pe ele imaginea lui Cristiano Ronaldo în echipamentul actualei sale echipe, Juventus Torino.

Potrivit jandarmeriei Bouches-du-Rhone, au fost confiscate 517 grame de răşină de cannabis şi 51 de grame de cocaină, scrie news.ro.

Percheziţia la domiciliul unui bărbat suspectat de trafic de droguri a avut loc la 10 decembrie, după o anchetă care a durat mai multe luni. Bărbatul a fost plasat în detenţie provizorie şi va fi judecat la 21 ianuarie.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
11:59 - Președinta Comisiei Europene l-a lăudat pe Klaus Iohannis. Ursula von der Leyen: Suntem mândri de el și de România
11:58 - Ce șanse are Klaus Iohannis să obțină o funcție importantă la nivelul UE / Ionuț Stroe: „Nu pot anticipa, dar vă pot confirma faptul că cel puțin în ecuația politică a PPE are o foarte mare recunoaștere și apreciere”
11:45 - Nicolae Ciucă, discuție cu premierul Greciei la București. Pe agendă, Odesa și amenințarea rusă, parcursul european al Republicii Moldova și proiectele din energie, conectivitate și comerț
11:45 - Un liceu din Alba, evacuat după ce s-a găsit un posibil proiectil în clădire
11:44 - Dan Bittman călătorește des cu autobuzul sau trenul: ”Nu e nicio problemă, așa ar trebui să fie normalitatea” (VIDEO)
11:35 - Ionuț Stroe (PNL): Congresul PPE a fost parte a unei strategii în care am încercat să promovăm interesele României
11:31 - Newsweek: Tragedia marii actrițe Gina Patrichi. Care au fost ultimele sale cuvinte? Era născută pe 8 martie
11:27 - Marcel Ciolacu, discuție cu premierul Kyriakos Mitsotakis la București: „România și Grecia trebuie conectate, inclusiv prin aderarea la spațiul Schengen, pentru a folosi pe deplin potențialul regiunii”
11:26 - După lungă luptă, Suedia devine joi al 32-lea membru al NATO
11:13 - Prioritățile PNL în manifestul PPE: Siguranță economică, sprijin pentru fermieri și IMM-uri / Sprijin pentru familii, combaterea violenței și abuzurilor / Politici împreună cu fermierii, nu împotriva lor