Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Sport Salomon Kalou preferă fotbalul sexului: Este 90 de minute de plăcere pură

Salomon Kalou preferă fotbalul sexului: Este 90 de minute de plăcere pură

Un articol de: - 07 Mai 2011, 19:39
Salomon Kalou preferă fotbalul sexului: Este 90 de minute de plăcere pură Foto: sportydesktops.com Sport

Jucătorul echipei Chelsea Londra, Salomon Kalou, a declarat că fotbalul reprezintă 90 de minute de plăcere pură, ceea ce nu se poate spune întotdeauna şi despre sex, informează cotidianul The Sun.

"Sunt un băiat cuminte, nu fac sex în ziua dinaintea unui meci. Dacă ar fi să aleg ce este mai bun, fotbalul sau sexul, aş spune că fotbalul. Este 90 de minute de plăcere pură şi nu pot spune mereu acest lucru şi despre sex. Însă depinde de program şi de scor", a spus fotbalistul, în vârstă de 26 de ani.

Kalou, care a participat la o şedinţă foto nud în scopuri caritabile, pentru a susţine o fundaţie ce ajută bărbaţii să conştientizeze problema cancerului, a afirmat că nu s-a simţit jenat în acea ipostază.

"Dacă îmi este ruşine când sunt gol? Depinde de cine este în faţa mea. Dar am petrecut două ore într-un studio, total dezbrăcat în faţa mai multor persoane pe care nu le-am mai întâlnit niciodată şi nu m-am ruşinat. Şedinţa foto a fost amuzantă, cu siguranţă unele femei mă vor vedea diferit acum. Cred că m-au văzut gol mai mulţi bărbaţi decât femei. Nu m-am aflat niciodată dezbrăcat într-un vestiar cu 10 femei care se schimbă şi fac duş în acelaşi timp cu mine", a explicat fotbalistul.

Kalou a spus că şi-a dorit dintotdeauna să fie fotbalist.

"Fac parte din ceva la ce aspiră milioane de oameni. Călătoresc în lume, joc pe stadioane pline de spectatori şi salariul este de asemenea bun. Îmi apreciez cu adevărat viaţa, mai ales când mă gândesc la perioadele dificile prin care am trecut ca să ajung aici. Asta mă ajută să rămân modest", aspus fotbalistul.

Citeşte mai multe despre:   sex,   meci de fotbal live,   meci de fotbal live,   Chelsea Londra