Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Sport Scandal uriaș: Răzvan Burleanu își face campanie pentru alegerile de la FRF prin oferirea de deplasări în străinătate în care antrenorii se îmbată praf (FOTO, VIDEO)

Scandal uriaș: Răzvan Burleanu își face campanie pentru alegerile de la FRF prin oferirea de deplasări în străinătate în care antrenorii se îmbată praf (FOTO, VIDEO)

Un articol de: - 13 Feb 2018, 21:15
Foto: GSP Sport

În lupta pentru alegerile pentru funcția de președinte al Federației Române de Fotbal (FRF), actualul șef de la Casa Fotbalului apelează la metode dubioase pentru a reuși să obțină voturi într-o luptă în care fostul mare fotbalist Ionuț Lupescu este dat drept favorit.

Gazeta Sporturilor a scris încă din luna ianuarie că șefii FRF mai bifează o acțiune cu iz electoral și că finanțează un seminar de 4 zile cu antrenorii formațiilor din fotbalul feminin la un hotel de lux în Antalya, suportând transportul și cazarea all-inclusive pentru 29 de invitați.

Acținea a avut loc în perioada 5-9 februarie și la acest eveniment au participant antrenori din Ligile 1 și 2 de la fotbal feminin. Aceștia au stat la un hotel de 5 stele din Turcia unde totul costat circa 12.000 de euro. FRF a ales să organizeze aceste eveniment în condiții de lux deși natura evenimentului permitea ca acesta să aibă loc și în țară.

În urma acestui eveniment, apar marți detalii incredibile despre ce au făcut antrenorii. Gazeta Sporturilor a intrat  în posesia unui video cu unul dintre cei care au participat la acțiunea organizată de Federația Română de Fotbal și care va avea drept de vot la alegerile FRF. La coborârea din avionul FRF, Călin Barbu, antrenorul Asociației Sportive Olimpic Star Cluj-Napoca, a avut probleme în a se ține pe picioare, spre amuzamentul celor prezenți.

"Ia, uite-l, bă! Uite-l! Ha, ha, ha! Hopa, hopaaa! Ia!", sunt comentariile celor care-l filmează pe Barbu. (CLIPUL VIDEO poate fi urmărit AICI)

Apoi, în aeroportui, Călin Barbu a fost fotografiat cu o sticlă de votcă în mână, de unde putem înțelege și problemele acestuia de la coborârea din avion.

Prin astfel de evenimente, Răzvan Burleanu vrea să încline votul în favoarea sa, ziarele sportive arătând în repetate rânduri că reprezentanții cluburilor imporante din fotbalul românesc intenționează în a vota cu Ionuț Lupescu, iar actualui președinte FRF vrea să își obțină un nou mandat prin voturile din fotbalul feminin sau fotbalul de sală. Acest lucru a fost criticat și de către Cornel Dinu. (Detalii AICI)

 
 
 
Loading...