Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Sport Scoția ar putea participa cu o delegație separată de cea a Marii Britanii la Jocurile Olimpice de la Rio

Scoția ar putea participa cu o delegație separată de cea a Marii Britanii la Jocurile Olimpice de la Rio

Un articol de: - 18 Sep 2013, 15:36
Scoția ar putea participa cu o delegație separată de cea a Marii Britanii la Jocurile Olimpice de la Rio Foto: Dailyrecord.co.uk Sport

Ministrul scoțian al Sporturilor, Shona Robinson, a anunțat, miercuri, că, dacă scoțienii vor vota pentru independența de Marea Britanie la referendumul din 18 septembrie 2014, atunci Scoția va merge cu o delegație independentă la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro.

"Suntem încrezători că Scoţia va participa cu propria echipă olimpică şi paralimpică. Asta ne va aduce numeroase beneficii", a spus Robinson pentru BBC Sport.

Ministrul susține că Scoția îndeplinește criteriile privind dezvoltarea propriilor structuri sportive, precizând că recunoasșterea țării ca o națiune independentă este ultimul obstacol de trecut.
Scoțienii vor avea de răspuns, la referendumul din 18 septembrie 2014, la întrebarea ”Scoția trebuie să fie o țară independentă?”.

Citeşte mai multe despre:   Scoția,   Marea Britanie,   sport