SE RETRAGE din echipa de FED CUP!? Simona Halep, răspunsul care pune pe jar o ȚARĂ ÎNTREAGĂ

SE RETRAGE din echipa de FED CUP!? Simona Halep, răspunsul care pune pe jar o ȚARĂ ÎNTREAGĂ
foto: Hepta.ro / SportPictures / Mircea Rosca / www.SportPi

Simona Halep este foarte afectată de înfrângerea din Fed Cup și, la 48 de ore distanță de eșecul cu Franța, a pus la îndoială viitorul său „sub tricolor”, răspunzând evaziv referitor la o nouă participare în cadrul selecționatei feminine de tenis, potrivit gsp.ro.

APARIȚIA MOMENTULUI LA MORMÂNTUL STELEI POPUESCU! FANII AU CREZUT CĂ NU VĂD BINE! ASTA DA MINUNE

„Este foarte la cald această întrebare, sunt epuizată, vom vedea ce va fi în viitor. Mereu va rămâne visul de a face o finală de Fed Cup, voi vedea dacă voi fi sănătoasă, gata de joc şi aptă sută la sută aşa cum am fost în Franţa, voi da totul pe teren”, a spus Halep, atunci când a fost întrebată despre o nouă participare la Fed Cup.

PROFEȚIA MOMENTULUI! CARMEN HARRA A FĂCUT ANUNȚUL! ESTE VORBA DESPRE MAREA CÂNTĂREAȚĂ! FANII ȘI-AU LUAT RĂMAS BUN (GALERIE FOTO)

În orice caz, Simona Halep este epuizată după semifinala cu Franța, în care mai că a bătut selecționata similară din Hexagon de una singură. Pe durata a două zile, Simona Halep a jucat trei partide, dintre care două tranșate în set decisiv, fiind la câteva ghemuri distanță de o nouă performanță istorică. Astfel, a doua tenismenă a lumii a decis să se retragă din turneul de la Stuttgart.

INCENDIAR! ANDREEA ESCA, ÎN STARE DE ȘOC DUPĂ VIZITA LA GINECOLOG! VEZI REPEDE CE SE ASCUNDE DE FAPT ÎN BURTICA VEDETEI (GALERIE FOTO)

„Sunt foarte dezamăgită că mă retrag de la Porsche Tennis Grand Prix. Am căzut și am aterizat prost pe șold în timpul meciului de Fed Cup și a trebuit să iau măsuri de precauție, dar trebuie să mă și odihnesc. Stuttgart e unul dintre cele mai bune turnee din calendarul WTA și abia aștept să mă întorc acolo”, a spus Simona.

Urmăriți B1TV.ro și pe