Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Sport Darren Cahill, discurs INCENDIAR la Cluj: Am ajuns un mare antrenor pentru că am avut o mare jucătoare, Simona Halep! (VIDEO)

Darren Cahill, discurs INCENDIAR la Cluj: Am ajuns un mare antrenor pentru că am avut o mare jucătoare, Simona Halep! (VIDEO)

Un articol de: B1 TV - 16 Iun 2019, 11:29
Darren Cahill, discurs INCENDIAR la Cluj: Am ajuns un mare antrenor pentru că am avut o mare jucătoare, Simona Halep! (VIDEO) Foto: captură B1 TV Sport

Darren Cahill, fostul antrenor al Simonei Halep, a fost ofertat să o antreneze, din nou, pe româncă, informează B1 TV. Oferta a venit inclusiv de la Simona, care i-a transmis că îl aşteaptă în echipa ei. Aflat în România, la Cluj-Napoca, în cadrul Sports Festival, australianul a avut un discurs incendiar: "Am ajuns un mare antrenor, pentru că am avut o mare jucătoare, Simona Halep", a declarat Darren Cahill. Australianul i-a mai antrenat pe Andre Agassi şi Lleyton Hewitt.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

”Nu sunt sigur că voi antrena anul viitor, dar, dacă voi antrena, Simona va fi prima persoană pe care o voi suna!”, a mai afirmat el.

Într-o discuție cu publicul, la Cluj-Napoca, Darren Cahill, a declarat că lucrul cel mai important pe care l-a învățat în cariera sa, este că un antrenor trebuie să asculte și să câștige încrederea jucătorului său.

”Ca antrenor, încerci să dai ce e mai bun cu orice jucător, cred că cel mai important lucru pe care l-am învățat este că trebuie să asculți ca antrenor, nu poți antrena diferiți jucători în același fel și este important să încerci să antrenezi privind prin ochii jucătorilor, nu prin ai mei. Iar ca să faci asta ai nevoie de timp, trebuie să pui întrebările corecte, să câștigi încrederea jucătorul tău. Eu și Simona am avut o bună relație, am putut discuta unul cu altul despre diferite lucruri și a existat o mare încredere și un mare respect între noi și cred că asta a văzut și publicul. Amândoi am dat ce am avut mai bun. Nu poți să fii un bun antrenor fără avea un jucător mare. Iar Simona a fost o mare jucătoare înainte de a începe să lucrez cu ea și am avut noroc că am antrenat jucători buni. Am ajuns mare antrenor pentru că am avut o mare jucătoare, Simona!”

Australianul a povestit cum a reacţionat fiica sa, Tahlia, când i-a spus că va petrece mai mult timp cu ea, însă, nu o va mai antrena pe Simona.

”În ultimele şase luni, am petrecut timp cu familia mea. Fiica mea a început să plângă. I-am spus: ”oh, asta e într-adevăr, emoţionant, atât de dor ţi-a fost de mine”, iar ea a spus: ”nu vreau să nu o mai antrenezi pe Simona!”. ”Oh, Dumnezeule, am luat această decizie şi tu plângi acum”. Vom vedea la finalul anului!”.

Darren Cahill a pus capăt colaborării cu Halep, anul trecut, în luna noiembrie, după ce a motivat că vrea să petreacă mai mult timp cu familia sa. Australianul este aşteptat să o antreneze din nou pe Simona.Scandalul politic al momentului! A ieşit mizeria de sub preş? Gabriela Firea, ameninţată cu moartea de Liviu Dragnea!

Un alt moment unic a avut loc tot la Cluj-Napoca. La invitaţia lui Darren Cahill, Stere Halep, tatăl Simonei, a coborât din tribună, a luat racheta şi a avut parte de câteva schimburi de mingi chiar în compania Simonei. Tatăl a reuşit chiar o lovitură câştigătoare în faţa fiicei.
 

Citeşte mai multe despre:   Darren Cahill,   Simona Halep,   Stiri Cluj-Napoca