Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Sport Soția Michael Phelps, marcată de boala marelui campion: „Dacă te pierd, nu știu ce voi face"

Soția Michael Phelps, marcată de boala marelui campion: „Dacă te pierd, nu știu ce voi face"

Un articol de: Andrei Vlad - 14 Ian 2021, 15:26
Soția Michael Phelps, marcată de boala marelui campion: „Dacă te pierd, nu știu ce voi face" Sport

Înotătorul Michael Phelps (35 de ani), unul dintre cei mai mari sportivi din istorie, se confruntă cu „Boala Secolului XXI", de ani buni. Multiplul campion olimpic suferă de depresie, motiv pentru care soția sa, Nicole Michele, și-a exprimat îngrijorarea. 

Michael Phelps are o familie superbă: o soție frumoasă, fostă Miss California, care are grijă de 3 copii - Boomer (4 ani), Beckett (2 ani) și Maverick (un an). Puștii vor să primească iubire de la tată, însă acesta este nevoit să se retragă, pentru a nu-și pune în pericol familia. 

„Băieţii vor să fie aproape de Michael când are o zi dificilă. Vor să-l facă fricit. Mai ales Boomer pentru că este cel mai mare. Aşa că i-am spus 'Hei, Booms, tata trece printr-o perioadă grea şi are nevoie de un moment în care să fie singur'. Vrem ca Boomer să înţeleagă că nu are nicio legătură cu el, ci cu Michael", a povestit Nicole.

 

Soția lui Michael Phelps s-a împăcat deja cu situația

 

Nicole Phelps și-a pierdut speranța că-l va putea ajuta cumva pe soțul ei. 

„Obișnuiam să cred că pot rezolva această problemă, că pot fi terapeutul său, dar am învățat că nu sunt responsabilă de modul în care se simte, oricât de mult l-aș iubi", a declarat Nicole Phelps

În urmă cu 2 ani de zile, Michael Phelps a recunoscut că se confruntă cu probleme severe. De asemenea, a dezvăluit episoadele sale de tentativă de suicid. 

„O parte din mine nu voia să mai fie în viață. Am avut suișuri și coborâșuri înfricoșătoare. Această boală nu dispare niciodată", a dezvăluit sportivul. Au găsit, lângă Mangalia, o peşteră veche de 5,5 milioane ani. A venit NASA! Au descoperit în ea ceva şoc! Au mai văzut asta doar pe Marte

Michael și Nicole Phelps s-au căsătorit în anul 2016. Michael Phelps a câștigat 25 de medalii olimpice în cariera, dintre care 21 de aur. A doborât numeroase recorduri la natație și este considerat cel mai mare înotător din istorie. 

Citeşte mai multe despre:   Michael Phelps,   Nicole Phelps,   depresie,   boli