Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Sport Sportivi umiliţi la Rio! Li s-au dat echipamente de SLABĂ calitate. În ce hal arată hainele tricolorilor (VIDEO)

Sportivi umiliţi la Rio! Li s-au dat echipamente de SLABĂ calitate. În ce hal arată hainele tricolorilor (VIDEO)

Un articol de: B1 TV - 07 Aug 2016, 12:56
Sportivi umiliţi la Rio! Li s-au dat echipamente de SLABĂ calitate. În ce hal arată hainele tricolorilor (VIDEO) Foto: tolo.ro Sport

Sportivi umiliţi la Rio! Li s-au dat echipamente de slabă calitate. După doar trei zile în care au fost purtate, tricourile arată ca şi cum ar fi vechi de doi ani, acuză un membru al lotului român. În plus, siglele de pe haine au început să se dezlipească, iar pantalonii se decolorează rapid şi se rup.

În imaginile puse la dispoziţia Gazetei Sporturilor de mai mulţi sportivi şi antrenori din lotul olimpic al ţării noastre se observă cum inscripţiile de pe echipamente s-au dezlipit, iar siglele aflate pe tricouri nici măcar nu mai pot fi recunoscute. Totul la doar două zile de la debutul competiţiei.

Situaţia este cu atât mai gravă cu cât este vorba deespre tricourile pe care le poartă sportivii aproape peste tot: în Sat, în sălile de competiții sau atunci când intră la încălzire.

Nici la capitolul pantaloni, echipamentul oficial de la Olimpiadă nu stă mai bine. Nu mică i-a fost mirarea unoi sportiv când şi-a dat jos echipamentul şi s-a trezit cu piciorul albăstrit de la culoarea treningului.

România nu este singurul lot care are probleme cu echipamentul. Sportivii noştri spun că şi participantilor din alte loturi li s-a întâmplat să li se rupă pantalonii cu care intra la antrenamente.

“Uitați cum stă treaba! Noi suntem de o viață în sport. Acest echipament pe care-l purtăm nu pare un echipament original! Se comportă ca un fake, ca unul contrafăcut”, a spus un sportiv român, a declarat pentrun tolo.ro un sportiv român din lotul României, care a dorit să-şi păstreze anonimatul.

Tricoul arată ca şi cum ar fi vechi de doi ani, deşi l-a purtat doar două zile.

Nu sunt singurele nereguli însă.Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau în casă. Era, de fapt...

Alin Petrache, şeful Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, spune că lui îi place echipamentul şi că nu are cum să ajute sportivii nemulţumiţi.

“Cu ce să-i ajut? Acesta e lucrul cu care ne confruntăm. Sistemul de licitații publice descurajează negocierile. Te poți trezi cu orice firmă”, le-a spus jurnaliștilor Alin Petrache, şeful Comitetului Olimpic şi Sportiv Român.

 

 

 

 

 

Citeşte mai multe despre:   JO