Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Sport Sportivii olimpici și paralimpici care au participat la Rio, decorați de președintele Klaus Iohannis. INCIDENT în timpul ceremoniei: o sportivă a leșinat (FOTO)

Sportivii olimpici și paralimpici care au participat la Rio, decorați de președintele Klaus Iohannis. INCIDENT în timpul ceremoniei: o sportivă a leșinat (FOTO)

Un articol de: - 27 Sep 2016, 18:41
Sportivii olimpici și paralimpici care au participat la Rio, decorați de președintele Klaus Iohannis. INCIDENT în timpul ceremoniei: o sportivă a leșinat (FOTO) Sport

Președintele Klaus Iohannis i-a decorat pe sportivii olimpici și paralimpici care au participat la Olimpiada de la Rio.

Se pare că cea care a propus această festivitate a fost ministrul Tineretului și Sportului, Elisebeta Lipă.

”Preşedintele Klaus Iohannis îi va decora pe sportivii noştri, care ne-au făcut mândri. Această decorare s-a făcut la propunerea ministrului Tineretului şi Sportului, Elisabeta Lipă.

De asemenea, important, pentru că au fost discuţii în spaţiul public, acest moment a fost ales special de preşedintele României pentru decorare tocmai pentru că vrem să ne arătăm recunoştinţa faţă de toţi sportivii care au câştigat premii importante, medalii, atât la jocurile olimpice, cât şi la cele paralimpice”, a declarat purtătorul de cuvânt al președintelui, Mădălina Dobrovolschi, potrivit DolceSport.

Un mic incident a avut loc după terminarea discursului președintelui Iohannis.

Unei sportiv i s-a facut rău, a căzut, a fost susținută de colegele ei, iar cand a dat semne că își revine a fost ajutată să părăsească sala, informează B1TV.

După ceremonia de înmânare a distincțiilor, pe pagina de Facebook a președintelui Klaus Iohannis au apărut mai multe fotografii de la eveniment, dar și un mesaj prin care șeful statului îi felicită pe sportivii participanți la Rio.

 Mare atenție! Dacă vezi acest obiect în cabina de probă sau în toaleta publică pleacă urgent de acolo. Ce este, de fapt

 

Citeşte mai multe despre:   rio