Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Sport Stadioanele se redeschid în Marea Britanie. Regulile stricte pe care trebuie să le respecte suporterii

Stadioanele se redeschid în Marea Britanie. Regulile stricte pe care trebuie să le respecte suporterii

Un articol de: George Lupu - 04 Dec 2020, 11:22
Stadioanele se redeschid în Marea Britanie. Regulile stricte pe care trebuie să le respecte suporterii Foto: pixabay.com Sport

Vești bune pentru fotbalul englez și pentru suporterii ddin Marea Britanie.  Aceștia vor putea asista la meciurile din Premier League, pe stadioane începând din acest weekend, cu obligația de a respecta măsuri stricte.

 

Suporterii englezi vor putea reveni pe stadioane

 

 Numărul suporterilor care vor reveni pe stadioane este limitat. De asemenea, microbiștii trebuie să respecte reguli stricte în ceea ce privește comportamentul în timpul meciului, relatează The Guardian.

Fanii trebuie să poarte măşti tot timpul, să nu cânte prea mult şi să nu se îmbrăţişeze. Lor li se va lua temperatura la intrarea în stadion. Purtând măşti, suporterii vor putea sta la o distanţă de un metru unul faţă de celălalt.

Liverpool, West Ham, Tottenham şi Everton se numără printre cele zece cluburi din Premier League aflate în zona de risc 2, la meciurile cărora vor putea asista aproximativ 2.000 de fani. La meciurile cluburilor din zona de risc 3 nu vor putea asista spectatori.

 

Reprezentanții fotbalului românesc cer redeschiderea stadioanelor

 

Multe figuri din fotbalul românesc cer cu insistență redeschiderea stadioanelor, pentru fani. Reprezentanții sistemului medical însă, sunt de o cu totul altă părere. Printre aceștia, Simin Aysel Florescu, director medical de la Spitalul „Victor Babeș" din Capitală.Au găsit, lângă Mangalia, o peşteră veche de 5,5 milioane ani. A venit NASA! Au descoperit în ea ceva şoc! Au mai văzut asta doar pe Marte

„Toată Europa, toată România e plină de coronaivurs. Ce, trebuie să ne speriem? Viii cu viii, morții cu morții, asta e. Nu e cazul să se oprească tot campionatul. Să se dea drumul la oameni pe stadioane!

Fiecare știe să se ferească. Ați văzut în străinătate, că s-a dat drumul. Am observat și la unguri că au fost fani pe stadioane. Ușor, ușor, încep lucrurile să revină la normal", a declarat Dumitru Dragomir pentru Antena Sport

Medicul Simin Aysel Florescu și-a pierdut răbdarea. Acesta crede că oamenii de fotbal nu ar trebui să se pronunțe cu privire la măsurile medicale. 

Citeşte mai multe despre:   Marea Britanie,   fotbal,   stadioane,   COVID-19