Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Sport "Sunt a ei, mă deţine! De zece ani..." Primele pasaje din cartea Mariei Şarapova: Dezvăluiri EXPLOZIVE despre relaţia cu Serena Williams!

"Sunt a ei, mă deţine! De zece ani..." Primele pasaje din cartea Mariei Şarapova: Dezvăluiri EXPLOZIVE despre relaţia cu Serena Williams!

Un articol de: - 12 Sep 2017, 18:47
"Sunt a ei, mă deţine! De zece ani..." Primele pasaje din cartea Mariei Şarapova: Dezvăluiri EXPLOZIVE despre relaţia cu Serena Williams! Sport

Biografia Mariei Şarapova, “Unstoppable: My Life So Far" este disponibilă, începând de marţi, în librăriile din Statele Unite, iar jurnalistul New York Times, Ben Rothenberg prezintă în avanpremieră prima recenzie a celui mai aşteptat volum despre tenis al anului, scrie ProSport.

"În cartea sa, Maria Şarapova vorbeşte detaliat şi, adesea, antagonist despre Serena  - aşa cum rar o face despre o jucătoare activă", este prima observaţie a reputatului jurnalist sportiv.

Jucătoarea cu cinci titluri de Mare Şlem în palmares îşi prezintă viaţa de la mutarea în Florida (la şase ani) până în prezent. Fanii vor avea ocazia să înțeleagă cum s-a poziţionat "Masha", de-a lungul anilorm, în raport cu mai experimentata ei rivală Serena Williams, personaj principal în biografia sa.A GĂSIT UN CARD ÎNTR-UN BANCOMAT DIN RÂMNICU SĂRAT ȘI A ÎNCEPUT SĂ CUMPERE CU EL. A REGRETAT AMARNIC, DUPĂ CÂTEVA ORE. CE A PĂȚIT, E FĂRĂ PRECEDENT

Potrivit recenziei prezentate de Ben Rothenberg şi New York Times, Maria Şarapova relatează un episod extrem de sugestiv: surorile Williams au venit la terenurile pe care se pregătea ea, pentru o şedinţă de antrenament. Deşi în jurul celor două s-a adunat rapid multă lume pentru a le privi, rusoaica a refuzat să se alăture mulţimii.

"Nu m-aş fi pus niciodată într-o postură în care să pară că le venerez, că le iau ca model sau că sunt o fană". În schimb, rusoaica s-a refugiat într-o magazie şi a privit printr-o crăpătură, în intimitate, 'clandestin'. "Priveam printr-o gaură, următorii 20 de ani din viaţa mea. Ele au devenit adevărate simboluri ale sportului. Iar acest lucru se întrevedea de atunci", spune Maria.

În 2002, Maria Şarapova pierdea finala junioarelor la Wimbledon. În turneul senioarelor, Serena era pe val, câştigând al doilea dintr-o serie de patru titluri consecutive de Mare Şlem. La balul tradţional în cinstea campionilor, Maria Şarapova a fost singura care nu s-a ridicat în picioare pentru a o aplauda pe campioană. "Voiam să mă ridic, dar corpul nu mă lăsa. Parcă eram ţintuită în scaun. Mă uitam la Serena şi la întreaga mulţime şi aveam un singur gând în minte - Îţi voi arăta eu!"

"Oamenii se întreabă adesea de ce am avut atât de multe probleme înfruntând-o mai apoi pe Serena. M-a deţinut în ultimii zece ani. Sunt a ei. Recordul meu împotriva ei este 2 şi 19. (...) Cred că Serena m-a urât pentru că eram copilul slab, care a bătut-o", afirmă rusoaica în cartea sa.

 

Citeşte mai multe despre:   tenis,   Serena Williams