Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Sport Surpriză în tenis: o jucătoare importantă din top 100 WTA a anunţat că iubeşte şi bărbaţii, şi femeile!

Surpriză în tenis: o jucătoare importantă din top 100 WTA a anunţat că iubeşte şi bărbaţii, şi femeile!

Un articol de: Mirela Ionela Achim - 23 Apr 2021, 14:20
Surpriză în tenis: o jucătoare importantă din top 100 WTA a anunţat că iubeşte şi bărbaţii, şi femeile! Galerie foto (2) Sport

O mare surpriză în tenisul feminin: Daria Kasatkina (23 de ani, 37 WTA) a anunţat că iubeşte şi bărbaţii, şi femeile! Adică e bisexuală! Rusoaica a vorbit foarte foarte relaxată despre acest lucru. Exclude o relație cu altă jucătoare din circuit, considerând tenisul „mult prea competitiv pentru a permite asta”.

"În relația dintre două femei există o conexiune aparte, mai ales la nivel emoțional. Între bărbați și femei apar mereu neînțelegeri. Nu știu de ce bărbații nu își asumă lucrurile astea în sport. Cert e că în Rusia, fiecare dezvăluire e tratată cu mult negativism. Cred că nu e diferit nici în alte părți ale lumii, chiar dacă europenii sunt ceva mai talentați. Cu toate astea, cred că asta e calea corectă. De ce să te ascunzi?", a spus Kasatkina.

 

Cine este Daria Kasatkina?

 

Daria Kasatkina este una dintre cele mai importante jucătoare din circuitul feminin. În anul 2021, ea a cucerit deja două titluri: unul la Melbourne, trofeul „Phillip Island”, și celălalt acasă, la Sankt Petersburg. De asemenea, rusoaica are și două sferturi de finală la turneele de Grand Slam, ambele în 2018, la Roland Garros și Wimbledon.

"Uneori, când vii acasă și nu este nimeni care să te aștepte, gândul îți mai zboară. Pentru mine nu e o problemă, mă ajută să mă descopăr mai bine. Nu trebuie să te temi de singurătate. E mai rău să cauți cu orice preț compania altora", a mai declarat Daria Kasatkina despre viaţa e personală.
 

Citeşte mai multe despre:   WTA,   Roland Garros