Gabriel Tamaş, ARESTAT în Israel: A fost prins cu 205 km/h în timp ce conducea băut (FOTO)

Gabriel Tamaş, ARESTAT în Israel: A fost prins cu 205 km/h în timp ce conducea băut (FOTO)
Foto: Hepta

Gabriel Tamaş nu se potoleşte şi o comite din nou la beţie! Presa din Israel anunță că în noaptea dintre luni și marți un jucător de fotbal a fost prins de poliție având o viteză de 205 kilometri pe oră. Mai mult, acesta avea și o alcoolemie de 0.77 g/l alcool pur în aerul expirat, de trei ori peste limita permisă.

Din datele comunicate, Gabriel Tamaș este jucătorul de fotbal la care se face referire, deoarece îndeplinește descrierea făcută de poliție.

„În această seară, un ofițer care lucra pe străzi a surprins o mașină care circula cu 205km/h. A inceput să-l urmărească și l-a oprit după câțiva kilometri. Vorbind cu șoferul care era alături de 2 femei, polițistul a descoperit că acesta nu vorbea ebraică și că trăia în Israel de un an și jumătate. Polițistul a simțit mirosul de alcool din mașină, iar șoferul, un bărbat născut în 1983, a fost supus la un test de alcoolemie ce a detectat un nivel de 3 ori mai mare decât cel permis de lege”, susține Poliția din Israel.

FOTO: sport1.maariv.co.il

Potrivit corespondentului Gazetei Sporturilor în Israel, internaționalul român a fost arestat în noaptea de luni spre marți, ca urmare a acestui incident și acum este prezent la tribunalul din Petah Tikva, unde așteaptă să fie judecat

Gabriel Tamaș a fost implicat în numeroase incidente în cariera sa din cauza alcoolului. Printre acestea se numără și un incident din 2013 când fiind în stare de ebrietate, a spart cu piciorul o ușă de termopan a unui bloc din București și s-a culcat pe un preș.

Urmăriți B1TV.ro și pe