”Te însori cu FRUMOASA și rămâi cu PROASTA!” A avut multe escapade, iar acum le dă sfaturi de viață tinerilor fotbaliști din Liga 1 (FOTO)

''Te însori cu FRUMOASA și rămâi cu PROASTA!'' A avut multe escapade, iar acum le dă sfaturi de viață tinerilor fotbaliști din Liga 1 (FOTO)

Fostul fotbalist la FCSB și Rapid, Tibi Bălan, în vârstă de 37 de ani, fost a făcut dezvăluiri despre căsătoria nereușită cu Andreea Bododel. El le-a oferit astfel un sfat de viață tinerilor fotbaliști, care sunt curtați permanent de femei frumoase.

Femeile îmbătrânesc și ele. Te însori cu frumoasa și rămâi cu proasta, cum spune proverbul. O femeie te poate ridica foarte mult, poate investi banii pe care îi strângi. Am simțit nevoia unei astfel de femei în viața mea, dar din păcate nu am avut. Asta este, au fost experiențe. Copilul este cel mai afectat după un divorț. E foarte greu, mai ales la început. Cu timpul începi să te obișnuiești. Ea este departe, în Constanța. Copilul are anturajul lui acum, grădinița, o mulțime de prieteni. Încet, încet te obișnuiești„, a declarat Tibi Bălan, conform GSP.ro.

Tibi Bălan și Andreea Bododel au împreună un copil în vârstă de 6 ani. Căsătoria dintre cei doi a durat un an.

Andreea Bododel are un trecut controversat și multe „victime” la activ.

În anul 2011, aceasta l-a curtat pe Lucian Becali, nepotul patronului de la FCSB.

Ulterior, după despărțirea de Tibi Bălan,a avut o aventură cuIonel Dănciulescu și Liviu Vârciu.

Urmăriți B1TV.ro și pe