Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Sport Lipsă de FAIRPLAY: Cea mai bună jucătoare de TENIS a României a refuzat să DEA MÂNA cu o adversară

Lipsă de FAIRPLAY: Cea mai bună jucătoare de TENIS a României a refuzat să DEA MÂNA cu o adversară

Un articol de: - 03 Mai 2018, 09:59
Lipsă de FAIRPLAY: Cea mai bună jucătoare de TENIS a României a refuzat să DEA MÂNA cu o adversară Sport

Mai multe incidente controversate, petrecute la Campionatul Mondial pe Echipe de Tenis de Masă de la Halmstad (Suedia), au avut-o protagonistă pe una dintre reprezentantele României, Elizabeta Samara.

Totul ar fi avut loc în faza grupelor unde românca a disputat un meci decisiv împotriva reprezentantei, Republicii Populare Democrate Coreene. Deși Samara s-a impus cu scorul de 3-1, pe parcursul partidei, ea ar fi făcut mai multe gesturi de nepermis, care ar indica lipsa totală de fairplay, potrivit unei relatări publicate pe 2blog.ro.

“Deși a avut noroc la mai multe mingi (mingea setului 3 a fost direct câștigătoare – imparabilă cu ajutorul fileului), româncă nu a fost în stare să ridice mâna nici măcar o dată în semn de scuze pentru norocul avut; A tras de timp ostentativ înainte de puncte, intenționat că să o enerveze și să o scoată din ritm pe coreeanca; După câștigarea unor puncte, de mai multe ori am văzut-o ridicând pumnul în semn de bucurie cu privirea încruntată către adversara să; La final, după ce a câștigat, nu a dat mâna cu sportivă din Coreea”, se arată în postare.

La Campionatul Mondial pe Echipe de Tenis de Masă de la Halmstad, România este reprezentată de Bernadette Szocs, Elizabeta Samara, Daniela Dodean.

 

Citeşte mai multe despre:   Elizabeta Samara