Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Sport Test inedit pentru Simona Halep la Roland Garros! Răspunsul sportivei noastre când a fost pusă să recunoască o fotografie cu Muzeul Luvru: ”Piramide” (VIDEO)

Test inedit pentru Simona Halep la Roland Garros! Răspunsul sportivei noastre când a fost pusă să recunoască o fotografie cu Muzeul Luvru: ”Piramide” (VIDEO)

Un articol de: Redacția B1.ro - 05 Iun 2019, 23:00
Test inedit pentru Simona Halep la Roland Garros! Răspunsul sportivei noastre când a fost pusă să recunoască o fotografie cu Muzeul Luvru: ”Piramide” (VIDEO) sursă foto: AFP7 / Rob Prange Sport

Simona Halep a fost supusă unui test de echipa de marketing a turneului Roland Garros, fiind invitată „Bonjour La France”, acolo unde fost întrebată despre mai multe lucruri din domenii ce au legătură cu Franța, potrivit gsp.ro.

La început, lucrurile s-au desfășurat cum trebuie. Prima imagine care i s-a prezentat a fost cea a lui Teddy Riner, un celebru judoka francez, ce măsoară peste 2 metri. Halep a recunoscut personajul cu ușurință.

Totul a decurs normal și mai departe pentru că, apoi, a fost pusă să recunoască un fel de mâncare specific: gratin dauphinois. Nici aici Simona n-a avut mari probleme: „Mănânc asta zilnic”, a recunoscut sportiva noastră, care a fost apoi învățată să pronunțe denumirea.

Totuși, când s-a schimbat un pic registrul întrebărilor au început și problemele. Când i s-a arătat o imagine cu Muzeul Luvru, cea mai cunoscută sportivă din România a răspuns sincer: „piramide”.

Ei, bine, când i s-a oferit indiciul că este un muzeu, și-a dat seama despre ce e vorba și a promis că va merge să-l viziteze după turneu.

„«Mizerabilii», cunoști cine a scris-o?”, a fost următoarea întrebare a reporterului, iar Simona s-a arătat din nou învinsă, neștiind că este vorba despre Victor Hugo, scrie sursa citată.

 

Citeşte mai multe despre:   Simona Halep,   Roland Gaross