Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Sport Ținutul Secuiesc are echipă națională de fotbal şi merge la Mondial! Cine o antrenează şi ce jucători din Liga I au fost convocaţi

Ținutul Secuiesc are echipă națională de fotbal şi merge la Mondial! Cine o antrenează şi ce jucători din Liga I au fost convocaţi

Un articol de: - 21 Mai 2018, 16:21
Ținutul Secuiesc are echipă națională de fotbal şi merge la Mondial! Cine o antrenează şi ce jucători din Liga I au fost convocaţi Sport

Secuii şi-au făcut naţională de fotbal, în contextul în care la Londra se va desfăşura Campionatul Mondial al Minorităților.
Competiţia va avea loc între 31 mai și 9 iunie şi este organizată de Confederația Independentă de Fotbal.

La turneu va participa și naționala Ținutului Secuiesc, la care au fost chemaţi mai mulți jucători din Liga 1, informează gsp.ro. Antrenorul reprezentativei Ținutului Secuiesc este un fost jucător al Rapidului, Robert Ilyeș, care este și jucător.

Printre jucătorii convocaţi sunt şi Istvan Fulop (Sepsi) și Lorand Fulop (FC Botoșani). De asemenea, a fost convocat și Csaba Csizmadia, jucător cu prezențe în naționala Ungariei, născut la Târgu Mureș.
La lot au mai fost chemaţi Szabolcs Kilyén, de la Viitorul, iar din Liga 1 mai este și Bela Fejer, actual portar la Sespi, acesta fiind convocat la Karpatalya.

La Campionatul Mondial al Minorităților participă echipele Tamil Eelam, Tuvalu, Armenia de Vest, Coreeni Uniți din Japonia, Tibet, Ținutul Secuiesc, Panjab, Padania, Cipru de Nord, Karpatalya, Ellan Vannin, Cascadia, Barawa, Kabylia, Matabeleland și Abkhazia.
 

Citeşte mai multe despre:   Tinutul Secuiesc,   Robert Ilyes,   rapid,   Campionatul Mondial al Minoritatilor