TRAGEDIA momentului! Adio, MICHAEL SCHUMACHER! Medicii au confirmat TOTUL: Nu s-a mai putut face nimic

TRAGEDIA momentului! Adio, MICHAEL SCHUMACHER! Medicii au confirmat TOTUL: Nu s-a mai putut face nimic

Michael Schumacher nu se mai poate mișca după accidental cumplit! Recent, un apropiat al familiei a dezvăluit că fostul pilot poate muri în orice clipă, în cazul nefericit în care va suferi vreo infecție.

„Plânge, deseori, atunci când îi îndrepţi scaunul cu rotile înspre spectaculoasa privelişte cu munţii de lângă lac!”, a dezvăluit un apropiat al lui Michael Schumacher potrivit cancan.ro.

Altfel, Jean Todt, unul dintre cei mai buni prieteni ai neamțului, i-a sfătuit pe ziariști și fani să renunțe să încerce să mai afle informații despre starea lui Michael Schumacher și să îl lase pe fostul pilot să-și trăiască viața în liniște.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
10:33 - Adrian Cioroianu a dezvăluit că Emilia Șercan a mers la Biblioteca Națională, pe care el o conduce, pentru a studia teza de doctorat a lui Mircea Geoană. Jurnalista: Situația e de o gravitate extremă. Cioroianu a încălcat legea (FOTO)
10:23 - Rareș Bogdan, despre candidatul PNL-PSD la Capitală: Sunt oameni de partid testați / În sondajele comune nu suntem testați nici eu și nici Dan Motreanu. Suntem interesați să ne continuăm proiectul la Bruxelles și Strasbourg (VIDEO)
10:17 - Moarte misterioasă în pădure, aproape de Târgu Mureș. Nimeni nu-și explică ce s-a întâmplat cu un bărbat de 73 de ani care s-a izbit cu mașina de un copac
10:09 - Marius Budăi: Avem un număr record de 5,75 milioane de salariați. Creșterea investițiilor publice și ajutoarele de stat au creat noi locuri de muncă și au garantat salarii decente
10:04 - Iranienii boicotează primele alegeri parlamentare de la moartea Mahsei Amini: „Dacă votul ar schimba ceva, nu ți-ar permite să votezi”
10:03 - Doliu în cinematografie! Regizorul italian premiat Paolo Taviani a murit la 92 de ani (VIDEO)
09:53 - Moment dificil pentru Răzvan Fodor, după ce soția lui a plecat la Asia Express. „Proba asta nu mi-a plăcut niciodată”
09:51 - Prima reacția a lui IPS Teodosie după ce a fost „dojenit” de Sfântul Sinod: „Nu vorbim acum despre mitropolie!” (VIDEO)
09:39 - Peste un miliard de oameni din întreaga lume sunt obezi, în timp ce sute de milioane de oameni sunt malnutriți, arată cercetările
09:33 - Ciucă: Pentru Primăria Capitalei, candidatul va fi decis în funcţie de sondaje. Probabil un candidat comun PNL-PSD, pentru a ne asigura victoria