Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Sport UEFA: Meciul de fotbal România - Finlanda se va disputa cu porțile închise

UEFA: Meciul de fotbal România - Finlanda se va disputa cu porțile închise

Un articol de: - 17 Sep 2015, 15:27
UEFA: Meciul de fotbal România - Finlanda se va disputa cu porțile închise Foto: jurnalul.ro Sport

UEFA a anunțat că meciul dintre România și Finlanda, din preliminariile Euro 2016, se va disputa fără spectatori. Într-un comunicat al Comisiei de Disciplină, Etică și Control a UEFA este menționat faptul că evenimentele de la partidele României cu Ungaria și cu Grecia au fost motivul acestei decizii.

Meciul cu Grecia a însemnat sancţionarea Federaţiei Române de Fotbal cu obligativitatea de a disputa cu porţile închise următorul meci de pe teren propriu din cadrul preliminariilor EURO 2016. În cazul de faţă, este vorba de partida cu Finlanda, programată pe data de 8 octombrie 2015, la Bucureşti, pe Arena Naţională”, precizează Federația Română de Fotbal (FRF).

Federaţia Română de Fotbal a fost sancţionată cu o amendă de 50.000 de euro ca urmare a încălcării prevederilor articolelor privind pirotehnia, bannere ilegale, tulburări provocate de spectatori sau lipsă de respect față de imnul național.

În ceea ce priveşte meciul cu Ungaria, Federaţia Română de Fotbal a fost sancţionată cu o amendă de 50.000 de euro ca urmare a încălcării prevederilor articolului 16 (2), literele c (pirotehnie), e (banner ilegal), respectiv g şi h (tulburări provocate de spectatori - lipsă de respect faţă de imnul naţional şi lupte între suporteri) din Regulamentul Disciplinar.

Meciul cu Grecia a însemnat sancţionarea Federaţiei Române de Fotbal cu obligativitatea de a disputa cu porţile închise următorul meci de pe teren propriu din cadrul preliminariilor EURO 2016. În cazul de faţă, este vorba de partida cu Finlanda, programată pe data de 8 octombrie 2015, la Bucureşti, pe Arena Naţională
”, mai precizează FRF.

Citeşte mai multe despre:   Finlanda,   UEFA,   meci de fotbal live