Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Sport UEFA nu-i mai vrea la finalul meciurilor pe copiii fotbaliștilor pe teren: „Este drăguţ să-i vezi, dar aici este un Campionat European, nu o sărbătoare de familie”

UEFA nu-i mai vrea la finalul meciurilor pe copiii fotbaliștilor pe teren: „Este drăguţ să-i vezi, dar aici este un Campionat European, nu o sărbătoare de familie”

Un articol de: - 05 Iul 2016, 23:37
UEFA nu-i mai vrea la finalul meciurilor pe copiii fotbaliștilor pe teren: „Este drăguţ să-i vezi, dar aici este un Campionat European, nu o sărbătoare de familie” Foto: thesun.co.uk Sport

În ultimul timp, la finalul meciurilor, jucătorii și-au luat copiii pe teren pentru a sărbători succesul din meciul respectiv. Chiar Bale, fotbalistul Țării Galilor a făcut un obicei din asta, doar că UEFA nu mai este de acord cu astfel de practici.

Martin Kallen, directorul general al forului, este de părere că Euro-2016 nu este o sărbătoare de familie.

„Este drăguţ să vezi copiii jucătorilor pe teren, dar aici este un Campionat European, nu este o sărbătoare de familie. Nu suntem sută la sută împotriva, dar trebuie să fim prudenţi, pentru că noi trebuie să garantăm securitatea. Dacă se întâmplă ceva cu copii de cinci sau şase ani ce facem? Trebuie să fie puţină ordine”, a spus Kallen, potrivit The Guardian.

Faptul că la finalul meciurilor, jucătorii își iau copii pe teren a devenit un obicei firesc, mai mulți jucători ai Țării Galilor și Portugaliei făcând acest lucru după ce echipele lor s-au calificat în fazele următoare ale competiției.

Citeşte mai multe despre:   copii,   UEFA,   jucatori