Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Sport Un meci demonstrativ cu Simona Halep va fi scos la licitație în cadrul Balului Natației

Un meci demonstrativ cu Simona Halep va fi scos la licitație în cadrul Balului Natației

Un articol de: - 13 Noi 2014, 14:41
Un meci demonstrativ cu Simona Halep va fi scos la licitație în cadrul Balului Natației Foto: lideruldeopinie.ro Sport

Preşedintele Federaţiei Române de Nataţie şi Pentatlon Modern, Camelia Potec, a declarat, joi, în cadrul unei conferinţe de presă, că un meci demonstrativ de tenis cu Simona Halep va fi scos la licitaţie cu ocazia Balului Nataţiei, relatează Mediafax.

Câştigătorul licitaţiei organizate în cadrul balului care va avea loc în data de 19 noiembrie, la Cercul Militar Naţional, va avea posibilitatea să o întâlnească pe terenul de tenis pe jucătoarea numărul 3 WTA, Simona Halep.

"Balul Nataţiei este organizat sub patronajul Ministerului Afacerilor Externe şi MTS şi cu sprijinul partenerilor noştri. Acest eveniment va fi pentru prima dată organizat în acest an şi va fi introdus în agenda federaţiei. Vor fi prezentate pachete de parteneriate pentru oamenii prezenţi în acea seară, pentru a ajuta sportivii. Evenimentul va reuni personalităţi marcante din lumea sportului şi oameni de afeceri. Vor fi scoase la licitaţie obiecte ale sportivilor marcanţi din România şi o partidă de tenis cu Simona Halep. Cine va câştiga licitaţia va juca o partidă de tenis cu Simona Halep pentru a aduce nişte fonduri la federaţie. Simona a fost de acord să susţină proiectul nostru. Voi decide împreună cu Simona preţul de pornire a licitaţiei pentru această partidă", a declarat Potec.

Campioana olimpică de la Atena intenţionează ca prin fondurile strânse cu ocazia Balului Nataţiei să contribuie la pregătirea sportivilor români pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo, din 2020.

"Ca sportivi, încercăm să aducem la acest eveniment toţi medaliaţii noştri olimpici şi câţiva din alte sporturi. Simona Halep din păcate nu va putea fi prezentă, aflându-se în cantonemt. Sunt câteva persoane care au anunţat deja obiectele care vor fi licitate, dar lista completă va fi definitivată luni. În cazul meu va fi elementul surpriză. Nu ne-am făcut însă o prioritate din a strânge fonduri la acest bal, ne dorim ca lumea să se simtă bine în primul rând. Îmi doresc ca prin acest eveniment sporturile noastre să devină mult mai cunoscute. Totodată ne dorim să susţinem tinerii sportivi în pregătirea lor pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo diin 2020", a mai spus Camelia Potec.

Citeşte mai multe despre:   Simona Halep