Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Sport Un nou stadion în România. Cum va arăta bijuteria de la Sibiu (VIDEO)

Un nou stadion în România. Cum va arăta bijuteria de la Sibiu (VIDEO)

Un articol de: Andrei Vlad - 11 Aug 2020, 18:12
Un nou stadion în România. Cum va arăta bijuteria de la Sibiu (VIDEO) Sport

România va avea un nou stadion. Primarul Sibiului, Astrid Fodor, a semnat contractul de execuție a lucrărilor de moderinazare a Stadionului Municipal, o investiție de 28 de milioane de euro, bani din bugetul local. 

„După o lungă perioadă în care s-a elaborat proiectul tehnic, după o procedură de achiziție complexă, mă bucur să anunț că am semnat contractul pentru ultima și cea mai amplă etapă de construcție a Stadionului Municipal Sibiu

Sunt sigur că microbiștii vor aprecia această veste și nu doar ei, pentru că stadionul va putea fi folosit și pentru alte evenimente sportive sau chiar culturale. Din fericire, în urma procedurii de achiziție, câștigătorul este o firmă sibiană cu multă experiență - CON-A. De altfel, este primul contract pe care Primăria Sibiu îl semnează cu acest constructor. Având în vedere palmaresul pe care îl are mai ales în domeniul construcției de stadioane, consider că lucrarea este pe mâini bune", a declarat primarul Sibiului. 

 

Stadionul din Sibiu, gata într-un an și jumătate

 

Inginerul Mircea Bulboacă este acționarul majoritar al Grupului CON-A, firmă cu 30 de ani de activitate în domeniul construcțiilor. 

Termenul de finalizare este de 18 luni. Astfel, pentru următorul an și jumătate, firma câștigtoare trebuie ca, printre altele, să construiască tribuna oficială cu subsol, parterul, trei etaje, două peluze, acoperiș pentru spectatori, să modernizeze sala de atletism și să monteze o instalație de nocturnă.

 

Cum va arăta Stadionul Municipal Sibiu (VIDEO)

 A văzut pe stradă un cerșetor cu un munte de bani în față. S-a apropiat de el și nu i-a venit să creadă când a aflat cine este

 

Citeşte mai multe despre:   stadion,   Sibiu,   investitii,   fotbal,   VIDEO